Zveza Angels 2: Koda žrebanje za novo širitev!Danes se zdi, z "Angels of Our Lives", prvo večjo širitev brskalnika iger liga angelov 2. Imamo ne samo informacije, ampak tudi bonus kode, da se!

Zveza Angels 2: Angels of Our Lives

Poudarek od dodatkov so predvsem dve stvari. Najprej božanski sel začne z Dora, angel hrepenenja, v fazi, da ni bilo prej tako. To je precej mlajša od drugih krilatih bitij in lahko rezultat z izjemno nadnaravne moči, da bi jih najboljša podpora lik skozi Sapphire. Med drugim je lahko manipulirati jezo svojih nasprotnikov in tako usmerja boj v novo smer.

Poleg tega so razvijalci Youzu Interactive naznanja novo dobo boja. Na večni vojni 10.000 igralcev sodeluje porazdeljeno na več strežnikov. Ti so bili izraženi v mešanici PVE in PVP različnih izzivov za slavo in čast. Udeleženci bodo tekmovali v tem primeru na legije, ki so razdeljeni v skupine ognja, vode in vetra ter boj na velikih bojiščih do danes. Namenskih orožja, spor glede virov in ozemeljskih zahtev, so le nekatere značilnosti tega novega načina.

  • Podrobne informacije o tem v našem predogled na dodatke "Angels of Our Lives",

To je Dora v akciji.

Poleg tega so nekateri dogodki potekajo v prihodnjih dneh, ki jih prinašajo več bonusov kot ponavadi. Vendar pa to še zdaleč ni vse ...

Bonus Kode za Ligo Angels 2

Smo se povezali z upravljavcem iger na srečo in podarja številne kode, ki vključujejo več dobrote in bonuse. Konkretno, dobiš 100x vzdržljivosti, 2x Palace energije kartic, 1x ritual žetonov in 20.000 zlato. Če želite zmagati bonus kodo, boste preprosto morali upoštevati naslednja navodila: Nosite vaš e-poštni naslov v polje spodaj navedeni in si na koncu z malo sreče ustrezno kodo v nabiralniku. Da bi ga odkupil, samo kliknite po prijavi v polje pod mini-zemljevid. Toda vedite, da lahko unovčite samo kodo na računu. Kode so veljavne do konca leta.

Zveza Angels 2

Srečno! Vaša ekipa browsergames.de!