Zveza Angels 2: Nasveti za junaka rituala in …V prostem MMORPG League of Angels 2 vami so za razliko od mnogih drugih spletnih igranju vlog v boju ni določen samo za vas - in ne, če nimate druge akterje v bližini. Medtem ko lahko nadzorujete le en junak v World of Warcraft in sodelovanje, ki jih stoji v League of Angels 2 prej ali slej cela skupina. Vaši borci so razdeljeni v moške in angelov, ki so seveda malo močnejši.

Zdaj se postavlja vprašanje: Kako ste dobili dodatno junak vseeno? Sprva ste tako samo s svojim značajem v svetu Lige Angels 2 poti. Da bi zbrali tovariši okoli vas, obstaja več možnosti. Eden od načinov je junak Vabljenje. Tukaj imate dve možnosti: molitve in rituale. Za molitvi potrebna njihova molitev kovanci. Tukaj imate, da se ohrani nenavadne in epski junaki priložnost. Da, heroji so razdeljene postavke v različnih ravneh kakovosti: Poleg omenjenih dveh, je legendarni junak.

Znaki tega kalibra jo dobi v Ligi Angels 2 v pričara le o ritualih, ampak da lahko izpljune nenavadne in epske junake. Za to operacijo, diamanti ali ritualnih kovancev, tako da je precej bolj dragocena valut, ki so potrebni. Po vsem, boste dobili v obredih dodatno Mana, kaj morate vključiti lik v boj ekipo. Za legendarni raztezanje neverjetnih 1000 mana potrebno, na primer.

Z dodatkom junaka boste morali boriti proti skupinam samo sovražnikov.

Kot lahko alternativa za zagovorih še vedno dobili za dokončanje elite ječe na dogodke, ki jih junake v League of Angels drugi Obstaja tudi tako imenovani heroji razbijejo v trgovini junak. Če zberete tiste odklene svoje nove znake. Njen vendar ne kupujejo normalno valuto, ampak duše. Zaslužiti na vrsti z recikliranjem junak - Sliši se smešno, vendar je tako. Če ne potrebujete več borec, si ga ponovno reciklira in dobi v izmenjavo dejal duše. ampak da bi lahko zaslužili na prireditvah ali kupite v trgovini.

Če želite uporabiti eno od junakov v League of Angels 2 v boju, odprete okno vojakov in nato izbere želeno borec. Obstajajo različne vrste junakov. Ker smo imeli žaljive znake, ki brcati škodo rit. Podobno so tudi rezervoarji, ki so lahko še posebno veliko vtič in zdravilec in podporniki, da okrepijo svoje tovariše s navdušence.

Da bi bili uspešni v boju, je potrebna dobra mešanica v Ligi Angels 2 seveda. Kdo nasprotuje samo z nepoškodovano trgovci sovražnikov, medtem ko povzroča veliko škodo, vendar nima možnosti odrešenja in ne slika, ki je še vedno bitka pripravljen tudi za strožje napade nasprotnika. Poleg tega je pomembno, da raven navzgor junaka. Izkušnje s pomika lahko pospeši ta proces. Vsaka raven navzgor lahko logično močnejši številke.

Vir: Igra