Zveza Angels 2 Test: MMO nadaljevanje z veliko grafikeV našem testu, League of Angels 2 je razvidno, da lahko uspešno predstavitev že zdaj veliko.

Kaj je uspešen, se bo nadaljevalo. To je vodilo, ki se nanaša tako na filmskih studiev kot tudi za nosilce igre. Če je kino trak ali video igre zares uspešna in veliko denarja zardel v blagajne odgovornih, nato pa, da se bo ponovila z drugim delom seveda. In najbolje tudi pri tretji, četrti, peti del. Tako napredovalo, smo sicer ne z League of Angels še. Vendar pa je brezplačna spletna igra z Daljnega vzhoda osvojil tako veliko oboževalcev, da se kitajski razvijalci Youzu Interaktivne pripravila drugi del. Kot League of Angels uspelo dva, vam povem v našem pregledu free-to-play MMORPG.

Lone ostati zunaj

Zveza Angels 2 je prav tako kot njegov predhodnik, spletnem vlogo igra igro. Prav tako bi nekako bilo čudno, če bi imeli Youzu Interaktivni naenkrat akcijski igro ali strateško igro z njo - slednje studio stoji namesto za spin-off on. Toda žanr ni edina podobnost s prvim delom: League of Angels 2 ima v bistvu isto igro izkušnje. V bistvu gre skupaj z junaško silo izpodbijati z njo številni pretepi kdaj raven navzgor, da pridobijo boljše opreme in s tem postala še močnejša, da bi se spopadli z velikimi izzivi - Žanr Standardno pavšalno.

V Ligi Angels 2 nikoli ne bori z enim junaka, vendar vedno s skupino.

Medtem ko nadzor en znak v mnogih klasičnih MMORPG, boste borili v League of Angels 2 vedno s celotno ekipo. To ne pomeni, da ga še nima glavnega junaka. Ko se igra začne si ti iščejo raztezanje. vendar so možnosti zelo omejene to: Namesto, da se lahko odločijo za eno od več razredov, lahko izbirate le med moškim in žensko. ne obstajajo več. Morda zato, ker Youzu Interaktivni želi obdržati stvari bolj preproste. Končno Lige Angels 2 ne obravnava ključne igralce, ki preživijo svoj prosti čas z World of Warcraft, Guild Wars 2 ali ArcheAge. Naslov vrnila bolj casual igralce, ki iščejo zabaven zabavo za zvečer ali kosilo in si ne želijo zgraditi kmetijo ali premikanje pisane kamne v polje. Kljub temu pa bi bilo lepo, da naj se igralec odloči, ali želi igrati bojevnika, Vrač ali lopov in ne - eno od standardnih MMO znakov navzgor.

Že v prvih minutah igre spominja njen prvi angela, ki se pridružijo svoje Ansambl.

Kolektiv je v ospredju

Toda dlje pogledamo League of Angels 2, bolj se zaveda, da bi bila izbira razred povsem nepomembno. Ker se v bistvu ne gre za vprašanje bolj specializiranih lastno glavni lik v katero koli smer, ampak da bi našli dobro kombinacijo za svoje lastne junake vojakov. V prvih minutah igre boste dobili dva istoimenskem angel dajo na stran, ki jo prejme skupaj z vami v bojih. Kasneje se preklopi na ravni 7 in 11 prostih še dve reži za znake, tako da se lahko ukvarjajo z največ pet raztezanje. Nato dodamo napredno igranja še vedno borijo živali in podložke, ki imajo vpliv na spopadu in vas podpirajo s svojimi spretnostmi.

Sedaj že vse zveni precej zapleteno, navsezadnje Lige angelov 2 vendar zasnovan kot precej preprost MMO. Razlog za to ni nezadostno število sistemov igre. Ker z elementi te postavke in izboljšave junakov je dovolj načinov, da bi svoj znaki močnejši in prilagajajo po svojem okusu. Ampak to je skoraj nujno, da veliko misli, da vse te funkcije. To je zato, ker, da se spopadi v League of Angels 2 avtomatsko. Samo končni spretnosti, ki se lahko uporablja, ko je energija bar napolni, lahko se aktivira z enim klikom. Vse ostalo je narejeno brez vašega posredovanja. Hecno: S klikom na "Auto", se avtomatsko tudi uporaba dodatnih močnih sposobnosti. In kdo želi, da se lahko še poveča hitrost boji, da bi jih hitro v ozadju. Zveza Angels 2 tako poteka v veliki meri sama. Malo taktično znanje, je še vedno pomembno, še posebej, ko je ekipa zasedba. Pomembno je, da jo znaki postavljeni na katero režo za zmanjšanje škode in da bi sposobnosti junakov za razvoj.

Dejstvo, da se boji potekajo samodejno, igrivi napor je omejena.

Tehnično League of Angels 2 je velik predujem

Boji v Loa 2 so privlačno predstavljena. Ozadja so v 2D, modelov znakov, pa je prikazan v 3D. Animacije in raven podrobnosti ne more, seveda, da se s tem, kar imajo odjemalca iger ponuditi. Za to, da bitke v ligi angelov 2 so ogromne učinek bogati. Ves čas se raztrešči na zaslonu, tako da je gledal zabavno. Tukaj primerjavi velik napredek, da je zato njegov predhodnik na igro. Akustično naredi League of Angels 2 dobra slika, vsaj v smislu glasbe. Igra je podprta z vedno ujemanje, orkestrskih zvokov, ki imajo zelo visoke kakovosti - ne glede na dolgočasno brnenje v neki drugi igri brskalnika. Malo angleški glas, ki je v Ligi Angels 2 je manj uspešna. Ker je morda ni tako slaba, da se ni veliko govoril, in so jo skoraj v celoti prisiljeni brati.

Še posebej šef bori pade ampak precej spektakularen.

Poleg glavne zgodbe, obstajajo League of Angels 2, mimogrede, nekaj vendar ne odklenete le postopoma od drugih poklicev. Lahko boj v areni, diamanti in prestiža, ali povlecite v tako imenovani "Hero sojenja" za ton sredstev v boju. Obstajajo tudi svetovno šefi, da ste se borijo skupaj s sodelavci ceha in PvP možnosti. Končno, Zveza Angels 2 je MMO, ker igre ni mogoče zanemariti s in pred drugimi ljudmi. Open Svetovna vas ni pričakovati. Proč od majhnega dvigala nič odkriti so gostje so sestavljeni samo iz linearnih sekvenc spopadov.

  • Na naslednji strani boste našli našo League of Angels 2 pregled!

Zveza Angels 2 Pregled

grafika:V primerjavi z nekdanja Zveza Angels 2 je naredila velik korak naprej. Tukaj 3D modeli znakov nudijo z dostojnimi animacij in spektakularne čarobne učinke v bojih. Ker si preveč vesel.
zvok:Orkestrska glasbe je mogoče slišati. Med Hub ostane so tihi toni udaril in boj glasen rezultat spremlja ukrepe. Govor ponuja League of Angels 2, kot tudi, vendar je malo in ni res dobro.
obseg:Zveza Angels 2 je MMO in zato ponuja tudi veliko vsebine. Ali ste z glavno prizadevanje črto enkrat, lahko pričakujete veliko več PVE in PvP načine. Raznolikost unlockable Angels ve, kako zadovoljiti.
Zabava:Obstaja veliko storiti v League of Angels 2 in veliko pridobijo, kar seveda povzroča visoko dolgoročno motivacijo. Dejstvo, da se boji potekajo samodejno, žanrski poznavalci verjetno manjka nekaj trditev.
Free-to-Play, Balance:Če želite, preprosto rezina po glavni gostje, nato pa gre brez težav, brez porabe centa. Tu in tam je potem, vendar je jasno, da Youzu Interactive želi svoj denar, na primer v primeru.
naUčinek Rich bori, dobra grafikalepa glasbamnogi angeliBitke se izvajajo samodejnoZelo linearno igranjaNe razred izbira za lastno junaka

3.5 / 5 zvezdice

Zaključek

V bistvu, lahko rečemo: Če ste imeli svojo zabavo z League of Angels, vas bo drugi del padla. Ker toliko ne pomeni, da League of Angels 2 za razliko od svojega predhodnika, vendar vidi iz veliko bolj prefinjeno. Tehnično, je bilo tako opazno navzgor vsebina pa je bolj ali manj stagnira. Čeprav je na spletu igra vlog ima vsebino (sam zbrati vse angele, zagotavlja tednov zaposlitve), prezahtevni ali raznolika igranja ni. Za ključnih igralcev, ki želijo vplivati ​​na soočenja z nasprotniki sami, League of Angels 2 je morda zato ni najboljša izbira. Casual igralci, ki iščejo po grafično igri lepo brskalnika med njim ter "Plen in ravni"ne -Aspekt želijo dati več, kot z vidika zbiranja, v sporazumu o sodelovanju 2, a zelo dobrih rokah.