Zveza Angels 2: Vodnik po rune in relikvijPovemo vam v našem vodniku kaj počne v League of Angels 2 z rune o sebi in kaj jih potrebujete. Poleg tega, boste izvedeli, vam je najbolj ojačan, ki liki, s katerimi vrednosti.

Vaš junak v prost online igre Lige Angels 2 ima tri zelo pomembne vrednote: spretnosti, lastnosti in nagnjenja. Medtem spretnosti predvsem s spremembo, ki ji izkušnje točk nabrani in dvigne svoj junak v ravni, lahko lastnosti in nagnjenja, ki uporabljajo relikvije in rune vpliv. Mi vam bomo povedali, kako to deluje.

Ko ste šel v ligo Angels 2 na ravni 25, lahko uporabite svoje rune. Desno spodaj boste našli element menija, ki "relikvije" zahteva in dobi o svojem dostopu do izboljšav. Najdete rune po vsem svetu MMORPG. Nahajate se v zgodbo nagradnih skrinje in bodo predstavljeni na vas, ko ste uspešno zaključili iskanje. Tudi po boju v ječo v areni lahko zgrabi svoje rune. Vendar pa niso vsi delujejo na enak način. Obstaja osem različne, da izboljšajo vsak drugačne vrednote.

Dve zlasti pomembni rune v League of Angels 2, za katere ne bi smeli storiti, ne da bi, okrepila sta se vrednosti napad moč (ATK) in zdravje točk (HP). Te lastnosti so ključnega pomena, ko gre za kako lahko pripravljeni z veliko vašega junaka in roko. Ko boste dobili priložnost, bi morali vaši junaki z dvema rune opremiti. Samo hit točke in napad moči so pomembne za vse junake na svojo ekipo. Verteidigungsrune (DEF), je primeren tudi za vsakega od borcev, odvisno od situacije, ampak tudi bolj pomembno mehka. Višja kot je obramba, več napadov vodi od junakov.

Bolje polja so višji padec od vaših statistiko.

Vse druge rune v League of Angels 2 mora slediti junak povečati. Tank prinaša povečanje obrambe, na primer, več kot hitrosti (agility). Hitreje borec napadi, bolj pogosto sreča in bolj poškoduje je potrebno nasprotnike. Zato je ta vrednost je še posebej primeren za škodo trgovca kot Kay. Vzdržljivost Rune (END) zmanjša kritična škoda vašega junaka in Rune za Dodge (Dodge) pomaga vaši borci bo pogrešal sovražne napade lažje. Še posebej škoda trgovec lahko uporabite rune, ki bistveno poveča kritično poškodbo stavke (crit), da bi odvzela sovražnika dodatnih oklep. Natančnost Rune (HIT) povečuje možnost za rane sovražnika.

Ker ni vsak Rune primerna za vsakega junaka, imamo seznam za vas, v kateri si lahko ogledate primere, ki junak je treba idealno opremljeno League na Angels 2, s katerimi Rune. To je epic in mitološki junaki, ki so razporejene po treh kraljestev. Si lahko vsak tekmovalec zapustiti pet od dobička, od tega, odvisno od strategije, dve ali tri reže zasedena z rune za napad, obrambo in življenjskih točk.

Storm Država:

 • Luke (Legendarni, onesnaževalci): Kritična poškodbe in natančnost
 • Alekta (Legendarni, onesnaževalci): Kritična poškodbe in natančnost
 • Karla (Legendary, podporniki): hitrosti in dodging
 • Aisha (Legendarni, zdravilec): Dodge in vzdržljivost
 • Moira (Mistični, onesnaževalci): hitrost, natančnost in kritična škoda

Sky Država:

 • Theresa (Legendarni, onesnaževalci): Kritična Škoda, natančnost in hitrost
 • Quake Faust (Legendary, onesnaževalci): Kritična poškodbe in natančnost
 • Liz (Legendary, podporniki): hitrosti in vzdržljivosti
 • Thera (Legendarni, zdravilec): Dodge in vzdržljivost
 • Rei (Mistični, onesnaževalci): Kritična poškodbe in natančnost

Midas:

 • Lydia (Legendarni, onesnaževalci): Kritična poškodbe in hitrost
 • Aphrodite (Legendarni, onesnaževalci): Kritična poškodbe in hitrost
 • Athena (Legendarni, podporniki): hitrost in vzdržljivost
 • Flora (Legendarni, zdravilec): Kritična Poškodbe in Dodge
 • Pamela (Mistični, onesnaževalci): Kritična Škoda, izmikanje in vzdržljivost

Ko ste dosegli raven 2 v 70 League of Angels, da naložite svoje rune združita kot dobro in povsem proizvajajo nove okrepitve. Odpre za gumb "Rune fuzija" (Rune fuzija). Za izdelavo nove izboljšave, imate dve kosov različnih vrst in se lahko odločijo za uporabo samo vnaprej določene kombinacije. Zdravstveno-Rune je mogoče kombinirati z Dodge Rune. povečuje tistega, ki svoj napad moč, da prinaša s rune skupaj za večjo natančnost, hitrost in prilagoditev kritično poškodbo med seboj in obrambe in vzdržljivosti lahko spojimo tudi.

Vsaka od ojačitev ima določeno čin. Višja, da je, bolj se povečuje lastnosti vašega junaka. Rune le Rank 6, 7 in 8 lahko združita v zakonsko (dvojnost rune), pod pogojem, da sta na isti ravni. Za povečanje čin, združite dva enaka rune istega ranga. Po tem boste prejeli dobiček višji ravni. Dve napad rune na ravni 5, torej za posledico ravni na 6.

Tako kot navadne rune si lahko v League of Angels 2 in dvojno zavoro uporabo, če ste že opremljeni enak Rune. Če pa se poveča moč napad z dobičkom in zakonsko rune napadu in natančnosti, lahko še opremiti tako.

Rune uvršča 6 do 8 se lahko obdelujejo podvojiti.

Za uporabo rune League of Angels 2, zahteva svoje relikvije. To so posebne orožje, ki lahko zaslužijo v palači ječo ali kupite v trgovini. Odvisno od tega, kako dragoceno je, ali imate druge načine za povečanje statistiko. Dvojne rune lahko nastanjeni le v mistični primer relikvije. Poleg tega je vrsta področij je pomembno, ki so še vedno na voljo v relikvija. Navadne rune ustreza, glede na čin, na vsakem področju, medtem ko se zakonska lahko vgradijo le v zlatih poljih. Da bi povečali vrednost reže, Levelt ji svoje relikvije s pomika, ki jih najdete kjerkoli na svetu. Morali bi stopiti polj in ne le zaradi dvojnega povečanja rune, kot tudi za navadne, višjo njegovo vrednost, ki se uvršča višje svoje atribute.

Vir: Igra in uradna spletna stran