Zveza Angels 2: Najboljši junaki za svojo ekipoVemo, da nekateri od junakov v prostem MMO League of Angels 2 in ti povem, ki so najboljše angel za svoje čete.

Obstaja brezplačno MMO League of Angels 2 približno 60 heroji, ki pripadajo tri različne frakcije. Za spretnosti angelov ni pomembno, na kateri skupini pripadajo. Lahko skupaj skupine iz vseh znakov, ki so jo priklical, ali so del nevihta zemljišč, država nebo ali Midas. Za vaš zmaga še posebej pomembno, kakšna znanja in sposobnosti ima svoje junake in kakšen angel jo postavlja v skupini.

Kateri so najboljši junaki, odvisno od vaše strategije. Če raje borijo ofenzivno, ki jo je treba čim več znakov dobili v skupini odobravala visoka škode. Njene ostanke, vendar ne v obrambi, je smiselno opremiti ekipo s številnimi tanki, ki lahko dajo proč škodo utrpela tudi. Ne glede na to, katero različico se boste odločili zdravilci ne bi smeli manjka v programski ekipo. Ponavadi ne vpijajo zelo veliko škodo, vendar se prepričajte, da so vsi ostali junaki so izgubili ni veliko življenja v skupini in preživeti v bitki čim dlje.

Theresa je legendarna junakinja.

Čeprav predvsem vašo strategijo med zmago ali poraz, obstaja nekaj znakov, s katerimi si lahko ogledate malo lažje delo. Junaki so razdeljeni v League of Angels 2 v štiri različne kategorije: Ponavadi, redki, Legendarni in Mythic. Redkejše so, več spretnosti, ki jih imajo v trgovini. Blue Angels so navadne. Jo potrebujete skoraj nikoli, in naj se raje takoj reciklirati. Da boste dobili hitrejše in boljše junake. Mitološki junaki so najboljši in težko dobiti, še posebej na začetku. Če pa ti uspe, bi morali hitro zamenjati tiste močne osebke toliko junaki, kot je mogoče. Še posebej, če vaša ekipa je še vedno sestavljen iz številnih šibkejših angelov morajo uporabiti svoje mitološki junaki. Oni so najboljši zdravilci v League of Angels 2 in pomagajo druge znake hitro nazaj na noge. Za to delo na Atena je najbolje. Gre za legendarno angel in je to na njegovo poslanstvo, da se pozdravi člane ekipe in da se zagotovi, da so vsi preživeli boj.

V skupini z Liz in Lydia deluje zelo dobro. Lydia je legendarna junakinja, ki distribuira ogromno škodo, in Liz je klasična zagovornik. Zdravi države in krepi atribute članov Squad. Lahko znatno poveča odpornost in izsekavanje moči. Poleg tega, da poveča polmer napad vseh znakov.

Moira pove površinske napade veliko škodo.

Moira je mitološka junakinja, katere posebnost je predvsem v škodo-predajo. Vaše prednosti so napadi območje, s katerimi se izpolnjujejo veliko sovražnikov naenkrat. Mikaela je redka junakinja. Z legendarnimi in mitološki angeli ne morejo slediti, na nizki ravni, morate v League of Angels 2, vendar ne brez njih. Ona sodi tudi v skupino trgovcu škode in ogreva svoje nasprotnike z a AOE napadi. Dokler ste izzvan ne mitološki ali legendarni junak, s katerim lahko zamenjate Mikaela, jih pustite v ekipi.

Theresa je angel, ki jo lahko uporabite zelo dobro Mikaelas mesto. So prekinil nasprotnikov veliko življenje in lahko dobro brani. Ko priklical Pamela, vendar jih ne potrebujete več in Terezija, ker Pamela je mitološka junakinja, ki se bori nazaj z močnimi napadi. Ima svojo angelsko-Kolleginen proti skrajno prednost: Negativno statusne spremembe ne vplivajo na njih. Poskusi sovražnika, tako da upočasni jih uroke in druge napade ali pa, da bi šibkejši, Pamela je še vedno v celoti ne vpliva na sposobnosti.

Vir: igra, Uradna spletna stran