Svetovna vojaških ladij: Ruski rušilec posredovati takoj


Plačati v svetu vojaških ladij za nesporne jadralce in befördere svoje nasprotnike na dnu morja.

Od oktobra lahko z ruskimi križarke na morju

Trenutno je število razpoložljivih vojaških ladij v Wargamings svetu vojaških ladij je relativno obvladljiv. Le še v ZDA in na Japonskem štiri polne črte v tech drevesa. Rusija, Nemčija in Anglija le nadzor v posameznih premijskih ladje. Vendar bo to spremenilo v oktobru! Kot je založnik napovedal, da bo ne le nemški cruiser vstop na sceno, vendar je to povezano tudi s Destroyer linijo Rusov. Novi modeli so, da dajo na morje, če bo še posodobitev igral 19. oktobra.

Igra World of vojne ladje!Plačati v svetu vojaških ladij za nesporne jadralce in befördere svoje nasprotnike na dnu morja.Igra World of vojne ladje!Plačati v svetu vojaških ladij za nesporne jadralce in befördere svoje nasprotnike na dnu morja.Igra World of vojne ladje!Plačati v svetu vojaških ladij za nesporne jadralce in befördere svoje nasprotnike na dnu morja.Igra World of vojne ladje!Plačati v svetu vojaških ladij za nesporne jadralce in befördere svoje nasprotnike na dnu morja.Igra World of vojne ladje!Plačati v svetu vojaških ladij za nesporne jadralce in befördere svoje nasprotnike na dnu morja.Igra World of vojne ladje!Plačati v svetu vojaških ladij za nesporne jadralce in befördere svoje nasprotnike na dnu morja.

se vojne igre je ruski predstavnik razreda Destroyer (med drugim Taškent, Izjaslav in Gnevny) kot

  • Hiter kot polarna lisica
  • Močna kot ruski medved
  • Constant kot staro rusko ladjo

Ali povedano manj abstraktne izrecno: Ruski uničevalci so znani po svoji hitrosti na morju in njihovo natančnost in hitro razvijajočih se stolpi. Imajo tudi prednosti v zračni obrambi proti drugim članom svojega razreda. Eden lahko torej domnevamo, da so namenjeni bolj agresivno in ne kot pasivni, kot na primer v japonščini.

Tu imamo pravico poslati prikolica za vas:

Zdaj izseliti! Sporočilo ko Kaleun ponovno izhod! Toda ti označiti pred 19. oktobra 2015.

Vir: vojne igre