Svetovna vojaških ladij: New prikrivanje in boljšo grafikoHvala za posodobitev je na voljo v World of vojne ladje v prihodnosti več možnosti grafiko, iz katere še posebej koristi igralcev z močno grafično kartico.

Patch torek je jutri, v četrtek na svetu vojaških ladij. Prosti akcijska igra beloruske razvijalce vojne igre je posodobljen na različico 0.5.14. Za to, strežnik šel offline 4:30 do 6:30 ure.

Posodobitev je v ponudbi med drugim svežim maskirno za ladje v fazi živali-X. Hindenburg, Moskva, zobnikov, Hakuryu in Co je mogoče zagotoviti z novimi, trajnih vzorcev prikrivanje, tako da imajo posebne lastnosti. Tako so nižji kot stroški vzdrževanja za 50 odstotkov, povečanje kreditov zmagal na boj za 20 odstotkov, in to tudi dobi dvakrat toliko izkušenj točk za vsako tekmo v svetu vojaških ladij. Prav tako zmanjšati vidnost sovražne ladje za 3 odstotke, medtem ko je širjenje sovražnega ognja povečala za 4 odstotke. Cena za novo maskirno je 5.000 doubloons.

Lastnik močnih osebnih računalnikov se lahko veselijo nove možnosti grafiko. Vojne igre ima podporo glajenje, tako glajenje dodal World of Warhships. Izbirate lahko med dvema, štirimi in osmimi krat MSAA. Seveda, samo zadnji dve nastavitve živijo izven močno na uspešnost v igri. Torej bi morali omogočiti le tako močan anti-aliasing, če si dal močno grafično kartico v vašem ohišju vas.

V nasprotnem primeru, posodobitev 0.5.14 za World vojaških ladij ponuja številne izboljšave uporabniškega vmesnika in omogoča spreminjanje Steven Seagal. To se sliši čudno, vendar je dejanje zvezda je na voljo, ker je nedavni dogodek je začel kot vodja v igri. Čigar sposobnosti so posodobljeni s posodobitvijo. Torej on naredi za prihodnost, da se čas polnjenja zmanjša pri menjavi granate tipa za 75 odstotkov. Poleg tega je s svojo uporabo vrtilne hitrosti puške poveča za nekaj stopinj ali sekunde.

Vir: Uradna spletna stran