Svetovna vojaških ladij: Posodobitev prinaša legendarni poveljnikePosodobitev 0.6.9 za World je akcijska igra vojaških ladij prinaša legendarni poveljnike, oglaševalske akcije in več.

Svetovna vojaških ladij

Svetovna vojaških ladij

Avgustovski 9: Posodobitev 0.6.9 se sedaj igral in prinaša v svoj ladijski vodi akcijo prvega legendarnega kapitana Yamamoto Isoroku, ki ga lahko aktivirate z vpisom povezano akcijo. Na voljo je z dvema nadarjenosti z "Skrij rezerve" prejme dodatne potrošni material, če igralec zasluži First Blood, in "drugi zračni"Da se aktivira, ko je igralec pod poveljstvom Yamamoto Isoroku uspeha "Hobotnica sprosti!" doseči - to dramatično izboljša čas nalaganja za ladje, orožje in je močna možnost obnoviti strukturo točke ladje. 

Ta objava avgusta 2: Posodobitev 0.6.9 za World je akcijska igra vojaških ladij prihaja in danes si lahko ogledate ob 18.30 do 7. avgusta v javnem testu igralcev in testirali.

Velika osrednja značilnost Update je predhodno napovedani edinstvene kapitanov. razen, da so posebej označeni s trakom, ki jih prinašajo te kapitanov močnih bonusov v bojih ali na gospodarski ravni. Ena od prvih kapitanov je japonska legenda Isoroku Yamamoto, ki je vendar v javnem testu sprva le "Super testerji" in bo na voljo za razvijalce.

Svetovna vojaških ladij - Zbirka

Priključen na legendarnega kapitana vas pričakuje zbirko dodatnih nagrad.

S kapitanom, novo oglaševalsko akcijo za vas, da pridejo v svetu vojaških ladij, v katerem se lahko igrajo njihove različne postaje v življenju Yamamoto, ampak kaj ste morali uporabiti ladje fazah VII-X. V petih misijah dobiš dve ali tri posode s zbirateljski predmeti za vsako opravljeno nalogo, in dokler se lahko objava sprememb posodobitev še ni narejena na nagrade.

Predmeti so del nove kolekcije posvečen življenju Yamamoto in se omogoči ob zaključku, prodor na nove možnosti prilagoditve za svoje ladje. Zbirka je razdeljena na pet sub-zbirke. Vaš napredek se nato shrani v prihodnjih krogih, zato je ni mogoče opraviti nalogo ponavljajoče.

Svetovna vojaških ladij - Kapetan

Kapetan Yamamoto je ena od prvih legend, ki jih lahko igrajo.

Poleg glavnih novosti dodatno prilagodite World of vojne ladje so bile narejene je Nebelwerfer zdaj deluje nekoliko drugače - igralec v megli lahko videli, kako dolgo je aktiven, če je igralec skriva v več meglic istem času, se bo trajanje od prikazana trpežne megla, tako da lahko bolje oceniti, kako dolgo zaščita traja.

Vir: Uradna spletna stran