Svetovna vojaških ladij: Plovila iz “High School Fleet”Kmalu ohrani dve vojnih ladij iz anime "Visoka šola Fleet" Vstop v pomorskih bitk prostega multiplayer akcijska igra World of vojaških ladij iz razvijalec in založnik vojne igre.

Svetovna vojaških ladij naleti Anime - točno to, kar se dogaja v eni od prihodnjih posodobitev za brezplačno akcijsko igro razvijalec in založnik vojne igre. Družba je pred kratkim napovedala partnerstvo z japonskim animacijski studio Production IMS. Prizadene v obliki sveta vojaških ladij, ki bo kmalu dve novi vojne ladje v igri za več igralcev, ki izvirajo iz serije "High School Fleet". To sta dva modela HSF Harekaze in HSF Graf Spee. Te ladje so opremljene s posebnimi govornih sporočil kapitana in prvega častnika iz anime kaj bi navijači verjetno uživali. 

Vendar pa je ulov: Dva "High School flote" ladje so modeli premije, ki jih je, tako da boste kupili v trgovini v igri World of vojaških ladij za pravi denar. Vleki bo nato na voljo v igri, takoj ko je Blu-ray "visoki šoli Fleet" na voljo na tržišču. Vendar pa še vedno ni za javnost datum za Nemčijo. Zato še ni jasno, kdaj lahko nastavite nove ladje na svetu vas vojnih ladij.

Svetovna vojaških ladij HSF Harekaze

HSF Karekaze vedeti ljubitelje "Visoka šola Fleet" ko se je ladja protagonist Akeno Misaki.

Anime "High School Fleet" bi morala ta država ni posebej znan, vsaj ne tako daleč kot v splošni javnosti. Serija je tako zagotovo nimajo statusa, kot je "Dragon Ball", "Naruto" in "enem kosu". "High School Fleet" je v alternativni svet, v katerem so velik del Japonske potonila 100 let pred dogodki anime v morju, ker so tektonske plošče premaknilo. Tako, da država ohranja svoje ozemeljske zahteve, izvira veliko morskih mest in so bili pomnoženi pomorske sile na Japonskem. Serija se vrti okoli dveh prijateljev Akeno Misaki in Moeka Kitajske, ki se prijavijo za dekleta Naval Academy v Yokosuka. Tako se zgodba odvija sledite usposabljanje dveh mlade dame in njihove kariere kot prihodnjih kapetanov. 

Vir: Uradna spletna stran