Svetovna vojaških ladij: PVE operacije posodobitev na različico 0.6.6.Nova posodobitev za vojna simulacijo svetu v vojaških ladij razširja vidike PVE na spletni igri. Sami ali s prijatelji v skupini ste se borijo tukaj v vnaprej določenih scenarijev in imajo za dosego cilja misije. Nov način igre prinaša tudi nove igralne mehanike, nove ladje, posebne dogodke in obalnih mest in drugih unlockable dosežke v igro.

Svetovna vojaških ladij

Svetovna vojaških ladij

Posodobitev 0.6.6. za vojne igre free-to-play svetovnega vojaških ladij bo na voljo kmalu. Jedro posodobitve so ti postopki. V tem načinu igre se borite z največ šestimi drugimi igralci, tako skupno sedem, v scenariju PVE in morajo izpolnjevati poslanstvo, da bi zmagali. Razvijalec in založnik vojne igre poudarja v ustrezni objavi te ne bo timsko delo zmaga težko. V nasprotju z načini PvP lahko odpustili iz vseh sovražnikov ne pomeni nujno zmago krogu. Namesto, da si prizadeva izpolniti določene naloge, kot je branil vrata ali spremstvo konvoja. 

Svetovna vojaških ladij

Več zvezde si zaslužite, več nagrad jo upadov.

V prvi različici, ki je bila predhodno preizkušena na strežniku igralcev testnih in razvili vojne igre, lahko izberete štiri različne operativnih posegih na voljo, da sprememb, pa enkrat na teden.

  • Obramba naval osnovnega Newport: Naj svoje sovražnike stran
  • Delovanje Aegis: Branili Confederate podporniki ladje
  • Delovanje Killer: Vaš napad sovražnika osnove
  • Raptor reševanje: Zaščita letalonosilko

Vsak teden, le eden od štirih operacijah je mogoče predvajati. Po končani operaciji vaš ladja iz dejavnosti za 30 minut, preden lahko začnejo na novo operacijo PVE. S krediti, ki so bili izdani za operacije minilo, tokrat pa lahko postane sproščen. Kako je vojne igre napovedal, da naj bi bile karte na katerih se postopki potekajo, nudijo tudi večjo interaktivnost, kolikor se uporablja kot igralec sveta vojaških ladij. Spontano se pojavili vzdrževanje ladje, skrite obrambo in NPC ladje bodo operacije na zelo poseben izziv.

Vir: Uradna spletna stran