živo ekipe bitke in več od jutri: Svet vojne ladjeMornarji, Ahoy! Jutri zjutraj lahko vojne igre novo različico svetu je akcijska igra vojaških ladij iz dimnika. Potem imate dostop do načina igre "team bitk". Edini pogoj je, da ste že dosegli raven 12 V tem primeru ste lahko nastavite bodisi za 300.000 kredite ekipo ali se pridružiti že obstoječi. Največje število članov ekipe je deset, od katerih pa je le sedem tekmujejo hkrati v spopadu. Kdo je član ekipe, ki je dovoljeno uporabljati okno zasebno klepet, 18:00 do 23:00 na omenjeno ekipo bitke sodelovati in potem, ko je bil zavrnjen deset napadi, vzpostavitev dodatnih ekip. To bo stalo vsakih 300 doubloons.

Stran od ekipe bitke čakajo na vas z "Solze v puščavi" od jutri nov zemljevidov in več poveljstvih spretnosti, trajno prikrivanje in predmetov potrošnje. Torej ste lahko vaš Poučite posadko le ogenj na posebne cilje za zmanjšanje odbojev. Na nižjih ravneh presega novega posrednika za uravnotežene bojev na voljo.

Vse novosti bodo še enkrat pojasnil, da vas tukaj:

Prilagoditve uravnoteženje, zlasti pištole protiletalskih in letal, kakor tudi nekateri popravki napak zaokrožujejo posodobitev 0.5.3. Podroben seznam sprememb je na voljo tukaj.

Vir: Sporočilo za javnost / Uradna spletna stran