Svetovna vojaških ladij: posodobitev z novimi zemljevidi na testnem strežnikuIz te popoldne imate priložnost, novo različico vojne igre proste-to-igra World of poskusite vojne ladje. Vojne igre prinaša različico igre 0.6.2 o javnem testni strežnik, kjer je pripravljen do konca marca za vaše kritično oceno.

Posodobljeno 03/06/2017: Kako je vojne igre zdaj napovedala posodobitev bo izšla 0.6.2 za World vojaških ladij v torek zjutraj. strežniki se zato ne bodo na voljo za obdobje od 6:00 do 8:00 zjutraj.

Posodobljeno 01/03/2017: Trenutno drugi javni testna faza za novo posodobitev 0.6.2 za svet vojaških ladij teče. Za ta vojne igre še enkrat popravljeno verzijo, ker je prišlo do napake pri prvem testu, kar je privedlo do zaustavitve stranke, ko je povezava prekinjena ali urok v boju. Poleg tega so zvočne datoteke prepakirati tako, da porabijo manj prostora na disku in zmogljivost. Drugi preizkus posodobitev že konča jutri.

z dne Original javnost 02/21/2017: Med pomembne novosti posodobitve vključujejo dve nove kartice. Na eni strani imamo zemljevid "Ring" za boj faze IV do VI. Sestavljen je iz majhnih tropskih otokov v Tihem oceanu. Nahajajo se prav na meji med japonsko mornarico in zavezniki - idilično, tako da ne bo šel tja. Ime kartice za World of vojaških ladij je posledica na sredini zemljevida krožnega ureditev otokov. Otoku elementi vam pokritost, vendar se lahko uporablja tudi privabiti sovražnika v zasedo. Cilj je osvojiti prstan, ker od tam imaš odličen način, da zaloge svoje nasprotnike z torpedo ognjem.

Drugič, da je druga nova kartica se imenuje "vrata" za višje ravni (VII-X). Obstaja vtis tudi na otočje v Atlantskem oceanu, ki najde na meji britanskega imperija. Dobro usklajen interakcije s prijatelji, je pomembno, da se ključne točke in se lahko prožno odzivanje na nepričakovane situacije Gužva.

Poleg tega, posodobitev ponuja nekaj izboljšav uporabniškega vmesnika na različico 0.6.2 World vojaških ladij. Primer: Lahko vas videli ime ladje na mini zemljevidu. Če radi poslušate glasbo, medtem ko borijo lahko spremenite tudi pomeni Bližnjice na naslednjo ali prejšnjo skladbo.

Posodobitev bo imela tudi alternativno vejo sovjetski rušilec v prtljagi, ki je pripravljena za objavo že preizkušena.

Datum objave v za posodobitev svetu vojaških ladij, ni niti na posamezne vidike sveže vsebine, ko lahko test še vedno spremenili.

Vir: Uradna spletna stran