Svetovna vojaških ladij: Nasveti za razred DestroyerUničevalci so okretne, je težko, da bi v svetu vojaških ladij in zelo rahlo oklepnih. Njihova moč ne leži v neposredni konfrontaciji z drugimi vojne ladje, saj bi izgubili skoraj vsak dvoboj. Predvsem pa so izvidniško letalo, saj so tudi Odkriti prepozno in lahko videli večje lonce, kot kilometrov. Drugič, so zelo velika nevarnost za plovila, katerih kapitan ni previden, ker so njihove torpedi zelo učinkoviti in imajo velik potencial za škodo.

Razlike med ameriškimi in japonskimi rušilcev

Japonska je v svojih rušilcev polnimi torpedi, saj so nameščeni puške ne sme uporabljati kot pravilo. Za eno, se obrnejo zelo počasi, nato hitrost streljanje ni posebej visoka. Rabljeno orožje samo, če ste prepričani, da lahko uniči svojega nasprotnika, preden stori za vas. Japonski torpedi imajo veliko daljšo vrsto, tako da jih lahko odpustili iz 7, 8, 10 ali celo 20 km od cilja. To vam omogoča, da se izravnajo okretna potapljači iz varne razdalje in v upanju, da nasprotnik ne spremeni svojo smer.

Ameriški uničevalci na drugi strani pa so bolj za Daredevils med vami. Vsako sekundo se lahko streljajo na vseh valjev. V neposredni firefight z japonskih rušilcev bodo Američani vedno zmagovalci na splošno. Največja pomanjkljivost je sorazmerno nizka razpon torpeda, ki je še posebej v območju nizke stopnje manj kot 5 kilometrov. Torej boste morali voziti tako blizu sovražnika, tako da bo razsvetljen in se poda v neposredni nevarnosti pred sovražno konstantno ognja. Za to so torpedi potujejo hitreje in s tem dati nasprotniku manj možnosti, da dodge.

učinkovita taktika

Kot sem rekel, uporabite zelo dobre prikrivanja vrednosti. Kovanci ste dobro izhodišče svojo ladjo, da sovražnik postane vidna. v referenčnem sposobnost je zelo koristna "zavedanja o razmerah" Kapitan, ki označuje vas, ko ste bili pojasnjeni. Uničevalci so zelo občutljivi in ​​skorajda vedno prvi cilj, ko so na vidiku. Naj svoje sovražnike v zaliv. Pritisne tipko Alt, da vam pokaže razdalje. Uporablja okretnost in hitrost ladje, meglice le v nujnih primerih, za vas še ni neskončno število obtožb.

Zelo pomembno: Stikala z uporabo P zračne obrambe izklopi, ko ga ne nujno potrebna. Prvič, pištole so tako ali tako niso posebej učinkoviti, in drugič, da so vidne na velikih razdaljah, ko losballern orožje protiletalske. Tudi streljanje na sovražne ladje morala odpovedati svojo oskrbo. Vsak odpuščen granata naredi vidne sovražnika, tako da je vaša največja prednost šla. Poleg tega, boste težko narediti škodo vojna ladja vseeno. Torej rešiti strelivo.

Bodite pozorni na vrednost skritega v rdečem krogu.

Ali so vam še odkrili in so visi na moji riti je križarka, potem imate problem. Cik-cak Seveda je pozval, da bi se izognili granate. Ampak to pomeni, da ste počasnejši od svojega nasprotnika! Torej, kaj storiti? V takih situacijah, megla je tvoja edina možnost. Omogoča lansirne in uporablja zagon motorja, da pridobijo večjo razdaljo.

Če torpedi abwerft, nato uporablja opažanja. Glede na to pa, da to vam pomaga le z navedbo, kjer bo plovilo v ohranjanje hitrost in smer. Minute spremembe, bo pomenilo, da so torpedi šel v vesolje. Daljša razdalja, večja je možnost, da nasprotna kapetan v tem času spremenila svojo smer. Za boljši pregled smo navedli vrednosti uničevalec spodaj.

Prepoznavnost vrednost in torpedo doseže ZDA

OdjeljenostRazpon torpedo 1Torpedo območje 2
Sampson5.9km4.5km4.5km
Wickes6.7km4.5km
Clemson7,0km5,0km5.5km
Nicholas6.7km5.5km5.5km
Farragut7.6km5.5km4.5km
Mahan7.9km4.5km6,4km
Benson7,4km6,4km8.2km
Fletcher7,4km8.2km10.5km
zobniku7.6km16,5km

Prepoznavnost vrednost in torpedo doseže Japonsko

OdjeljenostRazpon torpedo 1Torpedo območje 2
Umikaze5.6km4.5km8,0km
Wakatake6,1km7,0km7,0km
Isokaze6,1km7,0km7,0km
Minekaze5.9km7,0km10,0km
Mutsuki5.9km6,0km10,0km
Hatsuharu6.7km10,0km10,0km
Fubuki7,0km10,0km15,0km
Kagero6,8km15,0km20,0km
Shimakaze7.6km20,0km15,0km

Zmožnosti za Destroyer kapetana

Priporočamo naslednje distribucijske točke:

  1. Situacijsko zavedanje - To pomeni, da vas, ko ste bili zjasnilo.
  2. Torpedo Oborožitev znanje - skrajšati čas polnjenja za torpede.
  3. Pazljivost - 20% večja torpedo območje zajema.
  4. V svoji zadnji napor - absolutno pomembno, saj lahko ladja še vedno nadzorujejo, ko je udaril krmilo. Motor ne bo v celoti ne.
  5. Tarnungsmeister - Izboljšana prikrivanja vrednosti.