šiv Prva sezona klana bitk: Svet vojne ladjeKlana baze so že v svetu vojaških ladij in kmalu začne prvo sezono klan bitk.

Svetovna vojaških ladij

Svetovna vojaških ladij

Update # 2 iz 26/09/2017: Naslednja posodobitev za svet vojaških ladij, skok na različico 0.6.11, ki prinaša pomorske baze za klane v četrtek, kasnejša sprememba začne prvo sezono klan bitk. Od takrat naprej, lahko igralci skupnosti tekmujejo na tekmah 7-na-7 z drugimi skupinami in zbirati olje. Z dragocenih surovin za lastno bazo lahko razširi, kar si prinesel uporabne nagrade.

Medtem je beloruski razvijalci vojne igre napovedala nekaj podrobnosti o klan bitk. Torej si bo omejena v pomorskih bitkah na bojne ladje. Med mora boriti za člana ekipe s tako ladjo, njegovi kolegi morali preiti na druge ladje razredov. To predvsem križarke so bolj veljavnost, da bi hitro propade na več bojnih ladij. Popolnoma se prepovedana, njena letala prevozniki, vsaj v prvi sezoni. Razlog: so se izkazali v skladu z razvijalci, da lahko ta velika vozila razkrije celotno karto v dobro usklajeno ekipo skoraj, tako da vsakdo lahko vidi vsak neposredno v klan turnirjih in testnih tekem. Poleg rušilec ni imel možnosti proti letalonosilk. Slednji bi tako omejila vsestranskost klan boji in da ne bi smelo zgoditi.

Ena ovira, ki jo je treba premagati, da bi sodelovali v klan spopadov na svetu vojaških ladij, je, da moraš imeti ladjo na ravni X. Ker je le, da so najmočnejše morskih plovil dovoljena na teh tekmah. No, ne vsak igralec je raven-X ladja, zakaj vojne igre nekaj prišel gor, kdor je diplomiral iz naključnega ali klan bitki z vozilom korakov VIII do X na začetku sezone, bodo prejeli v času trajanja sezone tri korak-X ladje proste. Ko se sezona konča, tiste barke ampak odstranjena iz pristanišča in vi lahko uporabljajo le v klan bitkah.

Posodobljeno 19/09/2017: Na uradni spletni strani vojne igre je razkrila nove podrobnosti o funkcijah klan, ki bo igral v posodobitvi 0.6.11 World vojaških ladij. V klan ima vse, kar se vrti okoli novega olja virov - vsakič, ko član klan prejme posodo, klan dobi dragoceno gorivo. Ki je tudi izkušnje in Valuta: Aliansa dviga z nafto, zbranih v fazi, nato pa ga lahko porabili za izgradnjo objektov v bazo in nadgradnjo. Igralci spet imajo dostop do še več funkcij, je več nafte so prispevali na svoj klan. Najprej bo pet vrst objektov za vrata:

  • ladjedelnica: Daje popust pri nakupu ladij
  • dock: Daje popust na ohranjanje nekaterih vrst ladij
  • raziskovalni center: Izkušnje Boost za ladje določene narodnosti
  • sedežPoveča velikost clan
  • lezije rostralnog stolpec: Doslej ni funkcija, ampak zgolj kozmetične in absurdno drago. Še vedno imam funkcijo in normalno ceno.

Original Novice 08/23/2017: Belorusko založnik in razvijalec vojne igre je vsako leto zastopana z veliko stojnico na Gamescom v Kölnu. To velja tudi letos in prilega ima studio nekaj novic na prostem akcijsko igro svetovne vojaških ladij. Naslov podana v prihodnje, med drugim številne nove funkcije za klanov podaril. Igralci skupine je bil za nekaj časa zdaj uradno v igri, vendar je do sedaj nekaj funkcij, od katerih je eden še posebej koristi klanov. Da bo kmalu spremenilo, s povsem novo uporabnika vstopa, na primer, da bi vsi izleti odveč v zunanjem brskalniku. Sun je mogoče poslati prek klana vabila meniju igre, preuči lastnega čin in odpreti nove klan bitke. 

Vojne igre trenutno načrtuje format 7-na-7, tekmujejo v klanov v svetu vojaških ladij pred seboj in boj v sezonah dragocene točke za uvrstitev. Hkrati zaslužen je končan se ujemajo sredstva za razširitev svojega mornariški bazi, ki omogoča vaš klan različne bonuse. Ladjedelnica v pristanišču sama o zagotavljanju ugodne cene ladij, dok zmanjšuje stroške popravil in raziskovalni center vam zagotovi trajno več izkušenj točk.

Svetovna vojaških ladij - Naval Osnovna

S širjenjem skupnosti Naval Osnovna Svet vojne ladje dobi nov metagame.

Poleg tega, da je klan ima vojne igre, ampak je tudi napovedala drugo sezono PVE-naročanja za World vojaških ladij. Že začelo v nekaj tednih in vključuje dve posameznih nalog, za katere še vedno ni podrobnosti. Za to, smo vedeli, da bo kmalu uničevalec panoge pan-azijske plujejo skozi virtualno vodo. Te raziskave drevo je prvi te vrste na svetu vojaških ladij, saj združuje ladje iz več držav. Vključuje čolne iz Kitajske, Tajske, Indonezije, Tajvana in Južne Koreje. Poleg tega so ladje izstopajo s svojimi posebnimi globokomorskih torpeda, ki je (kot že ime pove), da se potopite zelo globoka in povzročajo veliko škodo. Uničevalci jih tako ne izpolnjujejo, vendar se pred velikimi ladjami, so idealna. Ko je podružnica pan-azijske izvaja še ni znan.

Vir: vojne igre