Svetovni vojaških ladij: nemško bojne ladje so tam …Obstajata dva razloga za ljubitelje World of vojne ladje, da se veselite. Najprej je bila dolgo pričakovana posodobitev sprosti na različico 5.10 prostega akcijsko igro. To mora narediti spremembe, ne samo za uporabniški vmesnik in izboljšano hrupa, ampak tudi nemške bojnih ladij, ki so bile napovedane v zadnjem mesecu. Pokrov faze III X iz. Skupaj vas pričakuje v svetu vojne ladje osmih novih čolne: Nassau, cesarja, kralja, Bavaria, Gneisenau, Bismarck, Friderik Veliki in Veliki volivec.

Te ladje so še posebej primerna za tiste, čudovito, z zakonom precej agresivno. To je delno posledica poševno oklepni krova. To je težko za nasprotnike, da sprejmejo Kaštela od blizu. Poleg tega so nemške bojne ladje imajo v svetu vojaških ladij iz najglobljih sekundarnih orožja.

Medtem ko lahko torej takoj obravnavati nemških bojnih ladij vas, ste se tudi vi se veselim, da bi lahko nadzor nad britansko cruiser kmalu. Vojne igre razvijalec je napovedal novo vozilo na spletni strani World of vojnih ladij. Tako se bo križarka za vsako fazo. Med njimi so ladje, kot so Black Swan, Emerald, Edinburghu in Minotavra na ravni X. Po vojne igre razvoj plovila v končni fazi bi se nahajajo. Pred ekipe iz Belorusije, vendar bo objavila barke, mora biti vse popolno. Pred uradno objavo v posodobitev, britanske križarke, ampak je zahteval, vseeno kaže na javnem testni strežnik, tako da boste morda lahko, da ga temeljito preizkusili.

Ko se zdi, da so britanske križarke je ravno ni znan.

Vir: Uradna spletna stran