Svet vojne ladje: novih ladij in PVE misije – najbolj …Letos Svetovna vojaških ladij prejeli številne nove funkcije. Med drugim se je britanska raziskava drevo in nove misije PVE načrtovano.

Letos lahko ljubitelji svetu vojaških ladij veselim nekaj. V novem videu je vojne igre razvijalec ima bogate razkriti informacije o načrtih za 2017th Med drugim je brezplačna akcijska igra, je treba razširiti na veliko novih ladij. Približno 50 čolni so načrtovani za letos. Med drugim bi bilo treba tech drevo z dvema vejama za Britanci končno. Mornarica je doslej zastopana le z ladjo na svetu vojaških ladij, ki jih lahko kupite v trgovini v igri.Poleg tega se načrtuje obsežne spremembe v rušilcev Sovjetske zveze. V tem razredu, bo dva sub-podružnic v raziskovalnem drevesa: eno za topniški rušilec za tako imenovane "uničevalec Leaders" in. Prvi so večje in lahko traja več škode, so za to, ampak tudi veliko lažje videti.

Druga novost, boste lahko veselimo v 2017, legendarnega poveljnika. V preteklem letu je bilo filmska zvezda Steven Seagal kot poveljnik, ki ni bila le zabavna ideja, ampak glede na vojne igre poskus - z uspehom.

Poleg novih nadgradenj in orožja vojne igre deluje tudi na sveže vsebine PVE za World of vojnih ladij. Ker je bil dogodek Halloween tako priljubljena v preteklem letu, ne bo več misij, v kateri ste boj z največ šestimi drugimi igralci v zameno za posebne AI nasprotniki v prihodnosti. Kljub temu pa mora dati tudi klan vs klana bitk, kot tudi zavezništva.

Tehnično Svetovna vojaških ladij 2017 določen napredek. Poleg novih grafičnih učinkov, da storiti veliko, zlasti na področju zvoka. Na primer, je glasba samodejno prilagaja igre v prihodnosti. Bližje ste prišli do sovražnika, glasnejši in bolj dramatična glasba v ozadju, da je. Poleg tega bi moralo biti mogoče zamenjati posamezne zvočne učinke. Ti bi morali poslušati topovi svojih ladij, kot so lasersko orožje? Ni problema, samo to možnost, bi morali ponuditi svet vojaških ladij enkrat letos.

Vir: sporočilo za javnost