Anno zalogi: Več prostora zaradi pameten porastuTrgovina, proizvodne verige, transport flote, pah! Vse pillepalle! Pravzaprav, se izkaže v Anno Online storiti je, da se usede toliko plemiči na svojih otokih, kajne? Pot je dolga in vodi preko obrtnih vaseh in območjih z ton trgovcev. Na prejšnji največ 100 plemiških družin (4000 plemiči) dosegli, potrebujete veliko potrpljenja in spretnosti. Iskanje ustreznih kolonij, ni enostavno. In neumno je, da je precej ozek hitro, vse tovarne, polja in hiše na. Smo zbrali nekaj nasvetov za vas, o tem, kako si lahko vzpon svojih kmetov boljše in se hitro plemiči brez rubini.

Pomaga veliko v začetku veliko

Kmetije so naravnost umazanijo poceni, saj vas bo stalo ne v enem kosu zlata. Sun gradi kar gre! Glede na to, dovolj veliko drvarji, njen stomping požari velikih naselij s kmetijami od tal. Seveda, bodo novi prišleki je treba predložiti tudi, kot tudi proizvodnih stroškov za volnenih oblačil, ribe in Co in ostati v mejah, če jih primerjamo z jabolčnika in kruh. Popolnoma zasedena kmetije ne potrebujemo dragih izdelkov tudi cerkve ali tesarji v bližini. Dostop do trga in osnovne oskrbe, je dovolj. Nastavi kabine z 8 kmetov tako preprosto in gradi na starih krajevnih novih hiš.Slogan se glasi: Dragi še več kmetov kot več obrtnikov.

V glavnem krmijo in oblečeni toplo. Popolnoma zasedena kmetijah ne potrebujejo vero in ne varnost.

Če pogledamo naprej, z uporabo surovin

Za vzpon vaši kmetje potrebujejo velike količine lesa. Rastlin in nastavi dobro izkoriščen, drvar, kjer je smiselno. posveča tudi zgodaj, da dobro razvito ležaja za preprečitev znatne zaloge lahko oblikujejo. Boljše koza in dva ovce preveč pred ozka grla pride in stati svoje kmete po vpisu lačen brez obleke za zimo. To pa ni tako vredno, da se ustavite dejavnosti, kot so ribolov, spinner in kamna. To vam prihrani, če sploh, le nekoliko stroške vzdrževanja. Presežki rib in moke se lahko enostavno uporabi za povečanje proizvodnje nad navdušence. uporablja tudi drugo Steinmetz pred prvim trgovec poravna z vami.Slogan je: Vedno imejte dovolj lesa na zalogi!

Odklepanje sektorje zajtrk

Z naraščajočo populacijo vedno nove dele vašega otoka osvojili. Raziskuje naslednje poglavje, kakor hitro je to sploh mogoče! Kraj je pomembno, tudi če vi mu "samo" vollpflastert s kmetijskimi naselji. Precej pogosto skriva za belo meglo, ampak tudi dragocen vir surovin, kar je zelo koristno za vas. Železove rude, sol in krzna na potrebe Newport ne ti sicer okorni Stopijo iz svojih kolonij. Ali pa vsaj manj.Slogan je: več prostora = več dobička = hitrejši napredek!

izkoristiti vzpon pravil

Ko odklenete zadnji sektor na severu, lahko pričakujemo, da končni sprint proti plemstvu pripravo. Toda tudi tukaj, habitat bo hitro ozek. Pretvorba posameznih hiš, je samo po sebi prostor za varčevanje način, ko ste pripravljeni, jih upoštevamo njen naslednjo stvar in izkorišča, se lahko zagotovi tudi dovolj prostora. Ena stvar najprej: moraš obnoviti veliko solza in oddajajo.

Times skrajni primer spletnem forumu Anno!

Da bi dobili dovolj pravic promocija plemiči, da bi dobili, kar potrebujete veliko hiš, trgovcev in to v zameno zadostuje obrtnik drsanje. Če lahko bi bilo tako, recimo 4.000 kmetje (vsaj 500 koče!) Za sprejem na vašem otoku, in ki se prenašajo polovico obrtnikom, morate samo to obrtno drsanje po! Lahko porušiti koče vse preostale kmečke samozavestno in še enkrat uporabite prostor za nekaj. Verfahrt ji z vzponom do hiš, trgovcev, kot tudi, ki jih ne potrebujete več, in tako naprej obrtnega drsanje. Konec koncev so poslali le 100 plemiških hiš na svojem otoku.

  • 500 kmetij (50 odstotkov vzpon)
  • 250 craftsman hiše (50 odstotkov lahko povzpnejo)
  • 150 Kaufmannshäuser (40 odstotkov lahko dvigne do igle)
  • 100 plemeniti hiše

Vir: Uradna spletna stran