Hay dan: Zima posodobitev prinaša prijatelji knjigo, božič …Božični duh v Hay Day: Nedavna posodobitev prinaša nove počitniških okrasje v igro, lahko sedaj uporabite knjigo Friends, da bi našli ljudi, ki jih poznate. Nekaj ​​sveže izdelki so na voljo v novi različici igre tudi.

Tik pred božičem vas naredi finskega razvijalca aplikacije Supercell kdaj majhno darilo - in za prosti kmetijstvo igre Hay Day. Ta teden, precej obsežno posodobitev za mobilna igra je bila sproščena, ki je na voljo za iOS in Android.

Pomembna novost je tako imenovani Friends knjige. Ta funkcija je namenjena za lažje dodajanje prijateljev v igri in upravljanje stikov. O knjigi prijateljev v Hay Day mogoče deliti z drugimi in prijatelji, ki uporabljajo svojo bližnjico, da bi ji hitro najdejo svoje bližnjice predvajalnika. Ne samo, da v igri prijatelji, ampak tudi vaše socialnih medijev znanci so tukaj prikazani. Obstaja tudi možnost, da skriti ljudi ali blokira, da bi seznam bolj obvladljive.

To je rekel, ampak tudi nekatere nove dogaja na vaši kmetiji v Hay Day. Najnovejša posodobitev integrirano banana kot novo drevo in grozdja kot nov obrat. Zato dodatne izdelke, seveda, pridejo v devetih kosov v vsem. Na primer, lahko znova ustvarite okusne palačinke banana ali sadni kruh.

Malo Christmassy voh lahko seveda ne manjka na vseh kmetijskih opravilih, zato je Supercell objavila pet primernih dekoracijo predmetov za Hay Day, ki jo lahko dobimo v trgovini igre. Poleg tega, da je treba pogledati za počitniške dogodke ven, ker je mogoče pridobiti dodatne dekoracije.

Vir: AppStore