Blade & Soul: prvi rojstni dan za darila!Blade & Duša je postala letnik, ki je praznoval z velikim dogodkom v igri. Vsak igralec dobi tudi plačano nekaj.

Kako hitro čas leti: Preden se zaveš, je leto minilo in igra Blade spletu vlog & Soul praznuje svoj prvi rojstni dan. Dne 19. januarja 2016, je bil naslov free-to-play v Evropi uradno sprosti. To je bil že praznuje v rodni Južni Koreji letos svojo peto obletnico, bomo lahko na tej točki časa na stranskem tiru. ampak, da je pomembno, da si tam, da si Blade & Soul igra bo lepo nagrajeni.

"Alice"kostum

Rojstni dan je tam za vsakega igralca, ki visi v domišljijskem svetu azijsko-slog, za paket postavka. To lahko pote brezplačno na Hong Moon-Shop - vas moti, s samo enim značaja. Paket vključuje Entsiegeltalismane Hong Luna, ključ, brez okrasje, zmagovalni kostum "Alice" iz tekmovanja noša, nekaj kovancev, nekaj ognjemet, ki si ga v Blade & Lahko pustite, da se pravilno rip Soul, in okusno torto. Če ste jesti, vas bo naslov "pionir" nagrajen in je še vedno uspeh na vrhu je - če bi se to zgodilo včasih tudi v resničnem življenju po zaužitju celotno torto.

V skladu z obletnico tam Blade & Duša, ampak tudi dogodek, ki se izteče 8. februarja. To pride z dnevnega prizadevanje "A leto, nešteto avanturo!" Zato. Če srečaš vsak dan trdo, zberete veliko kovancev. De jo tudi dobi, če njeni junaški Silver Frost ječe scours, igranje vsakodnevnih gostje ali soočanje z izzivi na dan. Na voljo je tudi nov žig krovu, ki jih dobavlja tudi kovance.

V dolarjev mogoče zamenjati za posebne nagrade v sindikata zmaja. Kot smo na primer, kostum "Silk Splendor", a "popoln zunanji Peneča Hexagonal Hong Moon-diamanti", da je "žogica ponarejenih" ali "Brezmadežno gem Hammer". Poleg tega zbirajo na Festivalu Jubilee v Blade & Soul več izkušenj točk za pretepe in dnevne goste in več cehovske točk za zbiranje obdelujete sestavine in se obdelujete. Bonusi Zen fižol in bojne točke je od časa do časa tudi.

Vir: Uradna spletna stran