Ognjišče Vodnik: Hunter razred v vodnikuVsak razred v Ognjišče ima zelo edinstven nabor kartic in sposobnosti. Rexxar ni nobena izjema v odnosu. Tudi če ni igra mehanik razliko šaman in Co, samo on uporablja sam, je edinstven zaradi svoje afinitete za divje živali. Poleg bojevnik nihče ni tako učinkovita v hitro uničenje vprašanj življenja, kot lovec.

strategije kartice

Kot vedno, ni idealna kombinacija, ki zagotavlja, da vodi do zmage. Deckbautipps zato lahko vedno ukvarjajo le z nekaterimi kombinacijami ali sinergije. Sveženj lovec je običajno uspešna pri gradnji zgodaj v igri za prevlado majhna, vendar močna bitja in preplavijo nasprotnika z njo. Ker graditi večini razreda specifične zemljevidi lovec divjih živali in te tudi krepitev seboj, prav tako skoraj samo divje živali, so vaši krovu. 15 so bolje bi bilo 20+ absolutni minimum. Ključni elementi so kartice spretnosti "hitenje" in "+ X napad", da hitro in učinkovito stavke. Pomembni kartice, ki bi morala biti v vsaki lovec krovu, so zato "Naj psi izgubijo!" In "Assfressende hijena". Tudi "Stradanje Buzzard« je edina kartica Snemalec Hunter je ključnega pomena za zmago.

  • Tip kartice glavnik

Nihče ne spremlja moto: "najboljša obramba", kot skladne kot lovec. Razen nekaj učinkovitih skrivnosti, kot je "minah past" in divjih živali, s sposobnostjo, da "posmeh" je Rexxar ni pomembno obrambno. Dolgo držite ni cilj, saj je vse, kar je na drugi strani bojišču naj bi padla čekane in kremplje žrtvi. Sovražna bitja, ki se lahko še vedno nevaren, lovec odpraviti z obdobji, kot so "Skrivnosten Shot", "lovski Mark" ali "ubiti".Opombe:

  • Je treba upoštevati pri "branju skladbo" za primer, da se dve karti, ne bodo izbrane, bodo zavržene in ne ponovno selijo nazaj v kup.
  • Nevtralne kartice migranti, kot je "inženir vajenca" ne more stati, ne da bi z kartico pomoči v srednjeročnem obdobju.
  • Lovec ima tudi orožje. "Eagle Horn Bow" in "Gladiator Longbow" so v resnici razmeroma redka, vendar zelo učinkovita v povezavi s sposobnostjo junaki.
  • Kartice, kot so "Snake Trap" in "Savannah visoki grivo" se zelo dobro dopolnjuje z "strada Bussard".
  • Zaradi svojih divjih živali posebne kartice, ki je Rexxar omejena le na arena junakov.

prva faza

1. Stone izbrali Rebri. 2. Ciljna Seveda Shot. Veliko bolje start ne more hoditi.

Zahvaljujoč številnim kartic z nizkimi stroški Mana, ne bi smelo biti problem, ponavadi igrajo kartico v prvi vlak. Idealni so za azil kot "track prebrano" ali uslužbenca kot "mladega zmaja sokol" ali "kamen hoe Rebri". Moto je: zgraditi čimprej tlak in prinese nekaj divjih živali z dobrimi vrednostmi napad na tem področju. Prvi vlaki so čas naredi svoje točke v Rexxar. Ne bojte se uslužbenec v razmerju 1: izgubiti eno zamenjavo. To je vedno prišlo do tega. Pomembno je, da se pritisk. Prizadevanje vaša primerjava podobno strategijo z veliko majhnih bitij ga poskušajo Preseči do tal. Učinkovita uporaba vaših Manavorrats se nanaša na različne cenejše kartice niso v slabšem položaju. Boste zagotovo vseeno, razmislite, ali je nezgrešljiva strel ali čarobna luči za nasprotnega vrsticah si ni bolj smiselno, kot je bilo igrati Kanja ali gozd Wolf. Da ne bi "hitenje" prednostne cilje, preden jih narediti razliko.

Endgame

Poleg padca, ni veliko Obrambno najti v zbirki lovca.

Upravlja svoje nasproti deset vlakov prenesejo in rešiti svoje življenje točk, da postane težje. Potem ponavadi presenečenje le napade in v celoti izdelano kombinacije pomagali z "hitenje" in "Assfressende hijene", vendar pa lahko hitro zelo močno postanejo z druge prosto živeče živali. Je še vedno ni prehoda, lahko cesar Cobra in savani visoko griva čiščenje kot ključnih bitja. Obramba je dejansko ne pride v poštev in bi morala biti prepuščena skrivnosti. Njegove slabosti pokazala razred lovca v poznem igri, še posebej, ko potegom kartice. Ker je mana stroški zanjo veliko poceni kartic, ki temeljijo le z medsebojno krepitev pritiska Rexxar v zadnjih manjkajočih možnosti proti močni kartic nadaljevati. On bi moral zato v veliki meri zaključila svoj lov za življenjsko točk pred obramba je. In bi s "Kill" ali "Cilj Sure Shot" zadevo do konca.

sklepanju pripombe

Eden za vse in vsi za enega. Zgodnji ptič ujame črva in nič upati, nič dobil. In tam je pol ducata bolj obrabljene fraze, ki opisujejo igranja lovec razreda sestanku. Velika stvar o lovu je preprostost. Predvsem za začetnike v Ognjišče Rexxar ima svojo pritožbo. Vse se ujema skupaj z vsem, kar se lahko v kombinaciji in izboljšala. ampak preprosto je tudi njegova slabost, saj kaj drugega kot "Naj gredo psi!" lovec ne more. Gen koncu zrak počne hitro, lov je treba zato je že bilo odločeno, kar je še posebej dolgotrajen dvobojih proti Paladin in duhovnik za tragedijo.Vir: Zaprta Beta

Več o Ognjišče
  • čarovniki vodnik
  • šaman vodnik
  • Rogue vodnik