The Simpsons – Springfield: “Pride” dogodek z novimi gostjetako imenovani "Poroka za vse" je sklenil, in The Simpsons - Springfield je pravi dogodek, da to storijo. 

Simpsons Springfield

The Simpsons - Springfield

Pred tednom dni danes pa je končno zgodilo: Skupščina je "Poroka za vse" odločila. V prihodnjih homoseksualci se torej lahko poročijo v Nemčiji in isti pravni status kot heteroseksualni poročeni pari uživajo. Prosti mobilna igra The Simpsons - Springfield ima malo opraviti s tem političnim dogodkom, saj je naslov znane, prihaja iz ZDA, vendar pa zakon za homoseksualce vseeno dovoljeno za dve leti. In potem je tudi vedno hitri Christopher Street Day, tako da še vedno prilega dobro, da bi proslavili enakost v prostih-to-play naslovov. 

V tako imenovani "ponosa" dogodek bo roj v Springfield tako kot prej, mavrične barve zastav. Lahko pričakujemo več quests, ki jih je, da jo izpolnijo do 18. julija, če želite zbrati vse nagrade. Nadaljnja stopnja šteje kot crosswalk v oblikovanju mavrice. V kasnejših opravila, ki jih boste imeli v stavbo "Armistead je mopedov" ali znak Grady. Morda veste nekaterih epizod TV serij, v katerem živi s svojo Freund Julio. Njihov prvi nastop, sta v 17. epizoda 14. sezone, napreduje na Homerja v paru, ker misli, da ga je Marge poročila le zaradi nosečnosti z brado.

The Simpsons Springfield - Moe je Taverna z mavrično zastavo

Te dni, je gostilna od Moe okrašena z mavrično zastavo.

Z nalogami "Pride" dogodki v gradbenem igri The Simpsons - da bi obvladali Springfield, ne sme le zagotoviti, da Homer, na primer, gre v sobo ženski ali Moe znakov obrnilo na vratih za stranišča, ampak tudi veliko mavrično značko zbiranje , V vsakem iskanju se zahteva določeno število za njihovo dokončanje. Ali obstajajo sprva še 500, bo prišlo do 1.050 kosov na najvišji ravni. 

Vir: TSTO Addicts