Naseljenci Online: Co-op Adventure prihaja – novost …To je njen lončar kot virtualni naseljenci ne le na svojem otoku, vendar pa lahko greste tudi na veliko avanturo, se bo verjetno znana že nekaj časa. pretepel nasprotnike po vsem svetu in se vrniti domov z bogato plena, ki ne? Zato razvijalci The Settlers Online redno razmišljanja iz drugih področij in zemljevide, ki bi vaši raziskovalci identificirati. Nove stvari pustolovščine so zasnovane posebej za naloge, multi-player, je zdaj namenjen tistim Blue Byte vpis v za razvijalce Dnevnik.

Ti tako imenovani Cooperative Adventure so nove vrste izziv, ki ga ni mogoče doseči s posameznimi igralci. Moraš sami zbrati skupaj najmanj dve osebi, da sodelujejo v teh dogodivščin. Vsak ima svoj del otoka prosto. Ali vsi pustolovci očistiti svoje ozemlje, boste dobili glavno nagrado.Tako so novi co-op pustolovščina:

  • obleganje
  • Gusarstvo napad
  • groba roparji
  • Lakeside zaklad
  • Lov na Hunters
  • tornado

Štiri izhodišča, štirje goli. Samo, če vsak prispeva svoj del, imate priložnost, da konča co-op pustolovščina uspešna.

Prvih šest co-op zemljevidi so za dva do štiri igralce. Samo tisti, ki je začel avanturo bo lahko tudi prekličete prezgodaj. V tem primeru se vsi njihovi vojaki dobili nazaj in izkušnje točk na podlagi njihovega sodelovanja. Prav tako morate biti najmanj na ravni 26 so dosegli, da bi se sodelovanje. Nove skupne naloge lahko v trgovini z drugimi igralci, najti z iskanjem raziskovalca ali trgovca.Ko je Adventure Cooperative priti v igro, je Blue Byte ni izdal.Vir: Forum igre