Naseljenci Online: Podrobnosti Christmas Event 2016Seveda, je božič praznoval podrobneje The Settlers Online. Razvijalec Blue Byte je zdaj o času dogodka, povedati svoje naloge in morebitne nagrade.

Veliko ste bili sprašujete, določa, kdaj Blue Byte na zadnji ven se skupaj z informacijami o letošnji božični dogodek v The Settlers Online. No, odgovoril na vprašanje: Danes ekipa je izdal najnovejšo različico vstopa razvijalec dnevnik, ki je namenjen za praznovanja božiča v prosti igri brskalnika.Zato je božič Event 2016 se začne 15. decembra. Od takrat je vaša naloga, kot je običajno, da zbrati čim več sredstev dogodkov. Tudi letos so to rdeče darila z rumenim trakom. Ti paketi se uporabljajo kot plačilno sredstvo v kategoriji dogodka trgovca. Obstaja več načinov, da se za darila v The Settlers Online.

Seveda, ste spet pričakujejo božič gostje, katerih zaključek je nagrajeni z darili. Poleg tega, da so tisti, v plen za božič avanture transporterja in dveh vojaških božič avanture. To izgleda trenutno ni videti, kot da lahko dobiš darila v rednih avanture. Od teh, Blue Byte se zdi, da imajo na splošno sprejeto nekaj: tudi dogodek Halloween, ni bilo buče v plen (samo Fill'er za bučna polja). Ampak na srečo, obstaja več načinov za zbiranje daril. Na primer, boste ugotovili, da v adventu, v kateri ste lahko odprete vrata vsak dan, tudi vaš odkritelj bi nekaj izvodov svojega zaklada. V mestni hiši si lahko zunaj božičnih zbirateljskih (zvonci, medenjaki, sladkarije palice), ki se pojavljajo vsak dan na svojem otoku, jih spremeniti v darila. Trguje te stvari so, seveda, če bi bilo še vedno potrebujete več, lahko, če je to potrebno, da bi vam darila za dragulje. Končno, morate poskusiti, da izpolnite vsa božična uspehi v vreči, da je tudi gladka darila iz.

Posebnost pa so Dogodki v The Settlers Online. Običajni diplomi darilo, ko ste odprli vse malo vrata so, odpraviti, vendar pa so na splošno več nagrad za vsakim vratih. In za celo treh novih generalov, iz katere si lahko izberejo tistega, ki ga skrije. že smo poročali o treh kolegov Vargus, Nusala in Anslem in v zadnjem času.

Obstajajo pridobivajo nove generali!

kaj zdaj počne trgovec v The Settlers Online božič? Z zbranim daril si lahko izberete tudi z Intendant Božička - absolutno sredstva v nobeni vojski. Čeprav ne more boriti, vendar prevoz 1.000 enot na AT-otok - v samo dveh minutah! To je rekel, da so stavbe (vključno z izboljšano mlina Wildpirscherhütte in tovarne za recikliranje), različne subvencije, malto in kot recept za trgovino s hrano granit transformacije (pretvori kamna in marmorja Granit v redu). Še ena novost je spodbujanje "zimske barve", ki svoj otok pokriva s plastjo zmrzali. Običajne Snežinke lahko tudi dvignili in ga pustite sneg urejeno vas, seveda.

Dogodek Božič v The Settlers Online je 5. januarja v prvem odcepu. Potem je večina značilnosti dogodka so onemogočene. Nato boste imeli, ampak en teden zapustil preživeti darila ali da deluje. Končni rok je 12. januar 2017.

Vir: Uradna spletna stran