Forge of Empires: Jabolka za nagrade v primeru jeseniVrelec mladosti

Update 27/09/2016: V InnoGames razvijalec je poslušal povratne informacije od igralcev in naredil nekaj sprememb v primeru jeseni v Forge imperijev. Tako se je ekipa odločila, da se košare izpljunite boljše nagrade. Na primer, priložnost, da se na dnevni jackpot povečuje z majhno košaro za 3 do 5 odstotkov, z veliko variacije 8 do 10 odstotkov. Poleg tega, boste umik iz košare ni kovanci ali zastopniki več. Bo nadomesti z jabolki ali medalje. Spremembe veljajo od naslednjega ponedeljka, ko bo posodobitev 1.85 pojavi za Forge imperijev.

z dne Original javnost 09/20/2016:

V igri brskalnika je Forge of Empires jeseni začelo. Na voljo je tudi ujemanje dogodek, kjer se vse vrti okrog jabolk. Zdravo sadje z njo, vendar vam ne polnjene v želodcu. Namesto tega ga izmenjujejo proti elegantna nagrad. Vsak dan pripravljeni dve košare, ki vsebujejo ceno. Če želite odkleniti predmete, da ji od zahtevanega števila jabolk. Vse podarili sadje vas in vaše sosede sosesko ciljno bližje, ki predstavlja steklenico jabolčnika prinese. Ko dovolj jabolka prihajajo skupaj, plovilo in vsi igralci izpolniti v vaši okolici in seveda vi sami dobili posebno zdravljenje.

Zdaj se postavlja vprašanje je: Kje ste dobili jabolka? Eden od načinov, so gostje, ki ima v lasti dobro Greva krpa v jesenskih dogodkov v Forge imperijev za vas. Pri izvajanju teh nalog naredi svoje jabolk. Poleg tega lahko dobite pomoč za vas od ostalih igralcev. Se včasih sajenje jablane v vašem puščavi. Torej bi morali vedno imejte odprte oči. Drevesa stojijo le za 24 ur, potem pa izginejo, kot da še enkrat, skupaj s svojimi plodovi. Nasprotno, imate priložnost, da zgrabite svoje sosede pod orožjem in rastlinskih dreves z njimi. Vsakič, ko boste to storili, boste dobili tudi za jabolko. Poleg tega, da je jabolko mlin kot stavbo dogodka. Z njo so zgradili v vašem mestu, boste samodejno koristi od redne oskrbe jabolko.

Kot ste jabolka eintauscht, to vam zagotavlja cen v košare in nadaljevali, da bi dosegli sosedsko cilj.

Razvijalce in operater InnoGames (Grepolis, Tribal Wars 2) namestili tudi dve novi stvari v Forge od Empires: The plus en komplet prinaša njen dogodek, ki temelji na naslednjem obdobju, kjer si lahko, medtem ko nikoli preseči svojo trenutno obdobje. get Storage Kit omogoča shranjevanje v vašem inventarja spet building dogodek. In ko smo na temo trajne spremembe: Z posodobitev na različico 1,85 za Forge imperijev ima "Arktika Orangerie" našel svojo pot v igri strategije. Ta stavba ponuja priložnost za uporabo sovražne enote 50 odstotkov več škode, ko so jo napadli z vojaki iste starosti. Poleg tega, da proizvaja vsakih 24 ur Forge točk.

Vir: Uradna spletna stran