Forge of Empires: Halloween Event se začne jutriNoč čarovnic se približuje in s tem pravico dogodek Forge imperijev. Jutri strašno zabavno začne.

Forge of Empires noč čarovnic

Forge of Empires noč čarovnic

Posodobljeno 18/10/2017: Dolgo ne bo treba čakati do Jack O 'Lantern je njegov naslednji zmenek v Forge imperijev. Prireditev Noč čarovnic se začne jutri in traja do 2. novembra. Če želite, da vnaprej videti nekaj gibljivih slik iz vsebine, morate si oglejte naslednji video.

z dne Original javnost 09/25/2017: Do najbolj znanih grozo osem na svetu - pomen, seveda, Halloween - začne, da bo trajalo nekaj več kot en mesec. Toda zakaj ne bi smel dati že prve informacije o ustreznem dogodku v Forge za Empires znanih za razvijalce in izdajateljev InnoGames Hamburg? Da bo tak dogodek potekal v prostem strateška igra je tako varna, kot Amen v cerkvi. Na beta strežniku brezplačno-na-play naslovu je tudi že mogoče predvajati.

Tudi letos je spet buča vzglavja Jack O 'luči v središču. Srhljivo journeyman ima nove quests za vas. V okviru nalog, ki jih učijo, kako dober je Jack nikoli pojavil. Seveda, da ne gre dovolj cenjene, ko sveti temne izvor vaše stranke v Forge imperijev bližje. Po zaključku celotnega quest črto ste lahko dal v virtualnem mestu dveh novih stavb.

Forge of Empires - Halloween

V Forge imperijev ni Halloween dogodek brez Jack O 'Lantern.

Na eni strani imamo tako črno stolp. To je hiša, ki proizvaja vestno Forge točk, medalje in blaga, ko je motivacija visoka. Po drugi strani pa o tem, kdaj Halloween dogodku v Forge za Empires pokopališče prostem. "Trenutek, da ni tako nova,« boste rekli zdaj. In tam imaš prav, seveda: počivališču mrtvih je tako kot Jack O 'Lantern za letih rezanih Halloween dogodkov v Forge imperijev. Za igralce, ki še niso, da je objekt v njihovem mestu, bo še vedno nekaj novega. Za dolgoletni igralci med vami Jack O 'Lantern ima pripravljen boljšo različico pokopališča.

Na beta strežniku, bo dogodek potekal do 9. oktobra. Za žive strežnik, ni začetni datum. vendar pričakovano je dogodek naj bi se začelo pred 31. oktobrom.

Vir: InnoGames