Forge of Empires: Ribolovni jabolk v jesenski dogodek!Ko jesen dogodek v Forge of Empires lahko pridelek jabolk in prejel veliko nagrad.

Forge of Empires Fall Event 2017

Forge of Empires

Posodobljeno 05/09/2017: Čakalna doba za veliki jesenski dogodek v Forge imperijev je konec. Danes je v igri se je začel dogodek, v katerem izpolnile svoje quests za Greva darn, zbiranje jabolka in eintauscht sadje za pošiljanje nagrad. Dovolj časa, da vrečko veliko dobička, boste ostali v vsakem primeru. Dogodek bo potekal do 28. septembra, tako da približno tri tedne.

z dne Original javnost 09/01/2017: Jesen prihaja v Forge od Empires, in za vas to pomeni: Gre za to, jabolka, izzivi in ​​nagrade! Skupaj z Greva darn Vi posvetili pridelek jabolk v kraljestvu, in imate dovolj zdravih poslastic zbranih, ga lahko uporabite za odpiranje košare, v katerih čakati vse vrste cen za vas.

Prireditev za igro stavbe se začne 5. septembra čez dan, ko se začne z igro, ki jo lahko posvetijo, da vas preko posebnega gumba jesenski dogodek. V divjini, okoli mest jablan zdaj lahko sadijo in obirajo, drevo delež po sajenju, vendar le 24 ur. Obstaja letos več gostje z več jabolk nagrade kot v preteklosti, razen lahko tudi jabolka, pridobljen s socialno interakcijo, na primer, ki jo boste posadili prijatelji jablane v naravi, ki jih nato z dobičkom - za vsako drevo posadili dobiček ji jabolko. Čeprav se je število pflanzbaren jablan na dan je omejeno, vendar se je stanje mora biti zasnovan tako, da njihovi prijatelji lahko pomagajo in imajo še vedno dovolj dreves za lastno uporabo.

Forge of Empires - jabolka

V košar ste pričakovali velike nagrade - in na koncu kodranje posebno veliko ceno.

Medtem ko bodo nagrade v košare v primeru razdeli približno ostajajo enaki, vsak dan pa so v Forge imperijev, ampak posebno dragoceno nagrado, ki je vsebovana v njih. Prikaže se vsak tretji dan za vsako od obeh košaric nagraditi dragoceno cene - ste zmagali, jo lahko kupite sedaj na jabolka, tako pogosto, kot želite. Ob koncu dogodka tudi za kodranje Mills komplet jabolko - ste darovali dovolj jabolka med dogodkom, lahko izboljšate s kompletom eno od vaših jabolk mlinov. Dogodek v Forge imperijev bo potekal od 5. septembra do 28. septembra.

Vir: InnoGames