Vojna Thunder: lastne raziskave drevo za italijanskega letalaV vojni Thunder, italijanska letala dobili na naslednjo glavno vsebino posodobiti svojo raziskovalno drevo. To lahko pričakujemo več kot 20 novih strojev letenja na Regia Aeronautica.

Posodobitev 29. maja 2017: velika "regia Aeronautica"-Update za vojne Thunder je v živo. Tako končno najde Italijo in zdaj šesta država svojo pot v akcijski igri. Posodobitev vključuje skupno 38 novih letal, devet dodatnih rezervoarjev in treh novih ali prenovljenih prostorov na spletu, free-to-play. Italijanska raziskava drevo vključuje biplanes iz 30-ih, pa tudi letal iz leta 1960. Vsi igralci War Thunder dobiti dostop do novega naroda in se lahko preizkusite na novo izvajali vojne vozil. Tu je napovednik za sprostitev posodobitev:

Izvirno sporočilo:

V prostem akcijska igra War Thunder že obstajajo raziskave drevesa za vozila nemških, britanski, japonski, Sovjeti in seveda ZDA. Potem ko so bili zadnji kopenska vozila na Japonskem izvajajo v prostih-to-play naslovov, sledi naslednji večji posodobitvijo raziskovalnega drevesa drugega naroda. Kot Ruski razvijalec Gaijin zabava je ta teden napovedal, posodobitev prinaša različico 1,69 več kot 20 letal od Italijanov. 

Nekaj ​​leteči stroji južnih Evropejcev so že na voljo v vojni Thunder, vendar še ne na nemškem raziskovalnem drevesa. S prihajajočo posodobitev, ki prispeva ustrezno (imenovan po Royal Air Force v Italiji) z imenom "Regia Aeronautica", so dobili svoje lastno območje. Modeli so na voljo, so malo pretegnil in zato bo raziskava drevo imeti dovolj, le razširiti mnogih novih letal igro. Ponudba sega od strojev iz tridesetih let za osebke v obdobju po drugi svetovni vojni. 

Med drugim se boste veselili nad Fiat CR.32, eden najbolj proizvedene letalih Regia Aeronautica na začetku druge svetovne vojne. Na voljo bo tudi nekaj težkih, tri motorjem bombniki kot je Savoia-Marchetti SM.79 in Cant Z.1007bis Alcione. Poleg tega so se razvijalci niso pozabili na druge narode. Tudi za posodobitev mora imeti 1,69 več zračne in zemeljske vozil v prtljagi. Podrobnosti lahko, vendar še vedno v teku.

Najprej, italijanski piloti so na voljo samo naročnikom zaprtega beta testiranje. Da bi ji pripadajo, morajo izpolnjevati njo bodisi posebne naloge maraton ali kupiti enega od dveh zgodnjega dostopa paketov v trgovino vojne Thunder. Priročna "Starter Pack« (9,99 evrov) ponuja Fiat CR.32, "Advanced paket" (29,99 evra), Fiat G.55S. Poleg tega obstajajo tudi dodatki, kot so Golden Eagles in Premium čas. Ko bo različica 1.69 izdal, še ni znan.

Vojna Thunder - Fiat G.55S

Kdo neposredno želi Fiat G.55S, odloči za nakup "napredno paketi",

Vir: Sporočilo za javnost / uradna spletna stran