Clash of Klani: Dobrodošli v bazo delavcev!Nova posodobitev za brezplačno mobilno igre Clash of Klani za razvijalce Supercell pa svežo podlago za vas v prtljagi, za katerega boste morali potovati samo enkrat čez morje.

Clash of Klani

Clash of Klani

Finski razvijalec Supercell je izdal veliko posodobitev za svojo brezplačno strategije igre Clash of Klani. To vas ugrabi v novi osnovi gradbenih delavcev. To je še en naselje, ki je zgrajena in upravljana. Toda preden lahko začnem z njo, boste morali le-krat vaš mestno hišo na četrti stopnji prinašajo. Nato so dovoljeni za popravilo svoje ladje in odpluli na drugo stran morja, kjer lahko pričakujete gradbenih delavcev, ki temeljijo, dom mojster gradbeni delavec je.

Celotna stvar je, ne samo drugi lokaciji, kjer vse deluje enako kot v svoji domači vasi. Torej je potrebno njene druge vire za izgradnjo vse stavbe ali vlak enot. Zlato in eliksir, ki jih zbirajo tukaj, lahko ga uporabite samo za širitev osnove za gradbene delavce. Vaši dragulji pa jih je dovoljeno za uporabo kjerkoli. 

Nova baza v Clash of Klani prinaša svež stavbi s jasno. Ker smo imeli kot rudnika gem, v kateri ste zbrati dragocene dragulje. Kadar njihovi povečuje cela, se je obseg proizvodnje povečal. Poleg tega, da je stolp z uro, ki ima uporabno možnost za pospešitev vseh postopkov v osnovi gradbenega delavca. Vaši delavci gradijo nato hitreje in hitreje viri tavajo v vašem taboru. 

Clash of Klani - stavbenik

Mojster graditelj vas čaka že.

Poleg tega vas čaka v najnovejši "Clash of Klani" posodobiti nove enote, kot so bombe metalec ali tovornjak topovi. Tudi drugi junak stranke: njen Doseženo z mojstrskim kabine ravni 5, arhitekta za pogumen in močan bojevnik, ki Soars v mehansko boju proti stroju. Apropos: lahko Dobri človek lahko uporablja tudi za zamuditi niso znane stavbah nove učinke. Tako lahko nadgradite kot tekmovalce stolpa, tako da bodisi ukvarja hitreje ali pa daljše obdobje. 

Nova bitka način za Clash of Klani ima posodobitev tudi v prtljagi: Ko stopiš dvoboj v neposrednih dvobojih proti drugim igralcem. Tu zmaga tisti, ki zadaja največ škode na njegovih nasprotnikov. Če ste se odločili tri dvoboje na dan za vas, boste bogato nagrajeni za to. In ne skrbite: V obrambi boste izgubili vse vire v tem načinu.

Vir: Uradna spletna stran