Clash of Klani: Enote na prvi pogledRazlične enote so na voljo za prizadevanja v Clash of Klani lahko izbirate. Se sprašujete boriti naprej, lahko v bistvu vse enote, navedene v nadaljevanju - to je tistih, ki imajo že jo usposobljeni in da so v vojaškem kampu - se uporablja v boju. Ampak, da se prereže vse čete neumne z glavo navzdol, ni najpametnejši. Namesto tega je vredno vzeti želenih ciljev enot upoštevati in tako, da bo v njihovi bližini.Majhen primer? Giantsi radi Naleteli na tuji zemlji ljubeči na obrambo. Torej jih uživajo in jih postavi, kot je mogoče v bližini najmočnejših obramb, tako da te enote ne more škodovati vaš drugi. V tem pregledu boste našli vse enote, ki se lahko oblikujejo brez temnih eliksir.

barbarska

Čeprav je barbarska izgleda smešno in simpatično, vendar na žalost ni med bistrost Estonci. On v bistvu je vse, kar je v njeni bližini. Wall, Elixir zbiralec vojska kamp - na vse, kar ga je v, čeprav se je potem napadel neprestano iz topa na naslednjem vogalu. V času kratkega usposabljanja je idealna za obsežne napade.

lokostrelec

Tekmovalci tudi nekritično zgrabi na vsak cilj, da prihaja njihov nos. Prednosti: Delujejo od daleč, se hitro usposobljeni in okretna.

imp

Hihi, ki izgleda smešno! Škrat je po niti na sovražnika stavbe še vedno obrambo, bolj zanimivo, so viri. On zagrabi kaj je mogoče najti, in je še posebej okreten. Tako bi moralo postaviti svojo bližini veliko zlato in eliksir zalog. To je, če se takoj ne izloča z velikimi malt.

velikan

Naša najljubša! Velikan je zelo velika in zelo počasi, a vendar močna. Rad ima odlične obrambe z golo roko, da se uniči. Ali ste topov, malte in Co na način, najprej dostopi nazaj na majhno skupino velikanov! Vendar pa so velikani zavzemajo veliko prostora v skladišču in premakniti kot polž nad bojišču.

ovni

Dol z zidu! Ovni, ki presegajo tiste grde ovir, Naj tvoje preostale čete zakladov. V primerjavi z škratov, barbare in tekmovalce, čas usposabljanja, vendar je že precej dlje.

balon

Z balonom povzročil njen velik del škode na terenu. Malte in topovi lahko tako tudi uniči, tako da lahko, na primer, da jasno pot za druge čete, ki so specializirani za zakladov.

čarovnik

Majhna skupina čarovniki točk z uničenjem močne uroke. Seveda, enote so med bolj kompleksa, vsaj v smislu usposabljanja časa, stroškov in stanovanj. Niso najhitrejši, vendar lahko jed iz precej dobro.

zdravilec

Poklici bi morali proti zaščiti zračne obrambe, sicer pa so se hitro izgubili in potem ne more pomagati svoje vojake. To je samo zelo koristno v izrednih razmerah. Usposabljanje traja celih 15 minut in tudi življenjski prostor, potreben je strma, v akcijski zapakirane bitkah boste, ampak na storitve zdravilcev toliko bolj zadovoljen. Seveda, moraš tu ni popolno sezono najem.

zmaj

Fiery vdihov dela čudeže in povzroči veliko škodo. Odlično! Seveda lahko privoščiti celo zmaja drhal - kot pogled na stroške usposabljanja. Kljub temu, da povzročajo veliko škodo v vsakem (preprostega) bitki, vendar jih ne bi smelo uporabljati. Enako velja za P.E.K.K.A enot.

P.E.K.K.A

Nihče ne ve, kaj je res P.E.K.K.A za bitje. Ampak to ni tako slaba, je glavna stvar, ki ima P.E.K.K.A kaj obljublja. To oklepnih Behemoth namreč lahko vstavite skoraj vsak hit, dokler elektrike ni važno. Jedro je P.E.K.K.A: stroški usposabljanja. Ogromen 30.000 enot eliksir zaužitju živino in celo naredi samo usmerjena ravno.

Vir: Igra