Naruto Online: Kako bo novi sistem “Osem …Z novim sistemom "Osem notranja vrata" lahko naredite svoje junake v Naruto na spletu še bolj. Povemo vam, kako.

"Osem notranja vrata" je funkcija v igri brskalnika Naruto na spletu, morate samo bakrenih kovancev za. Torej, če ste jih shranili do velike in doslej Ali tisto, kar bi moral storiti z njim, imate zdaj razlog za praznjenje virtualni denarnico v MMORPG. Vendar pa obstaja ena temeljna zahteva: ste dosegli s svojim glavnim ravni znakov 65 treba bo samo odprite "osem notranja vrata". Tu lahko najdete ustrezno ikono v orodni vrstici na dnu zaslona.

Brez usposabljanje nič ne dela

Sistem je sestavljen iz dveh področjih: Najprej moramo od usposabljanja. V tem meniju lahko vidite pet različic znakov Lee in Gai. Med njimi je več prazna polja. Če zdaj kliknite na "pokliče", boste prejeli čakro, ki bo uvrstitev v eno izmed praznih polj. Gumb premakne takrat. Dlje prav je, več bakrenih kovancev stalo proces, vendar višje so atributi prevzete čakre v Naruto na spletu. Cene od leve proti desni so 5.000, 8.000, 15.000, 30.000 in 50.000 kovancev. Gumb "prikliče" lahko, ko ste pritisnili še enkrat, mimogrede tudi potisnite nazaj na levo. Tu se določi po naključju, kjer gumb konča.

O usposabljanju zmagaš čakre.

Če ste neučakani, se lahko v Naruto na spletu neposredno "Gai pokliče" ključ. Nato pa zavijemo desno na četrto mesto prosto in dobil močan čakro. Vendar pa ta možnost ni zastonj. Druga možnost je, da je gumb »Samodejno usposabljanje", napolnjena vsa delovna mesta z njo. Mimogrede: če vlak vsakič, ko vaša usposabljanja vrednost povečuje. Her lahko uporabite za zamenjati za čaker.

Čakre v Naruto Online

Zdaj, kaj lahko s čakro v Naruto, da na spletu, ki so na voljo v različnih ravni kakovosti? Za eno, jih lahko proda. Drugič, da je "sprejmejo vse" možnost. jo Kliknite na ta gumb, se vse čakre s sivim kakovosti prodajajo samodejno, ostalo seli v popisu za "osem vrata". Končno, da je gumb za "Sestavljanje", s katerimi so čakre kombinaciji. Tukaj boste dobili močan vzorec na najvišji ravni na voljo. To ste lahko prepričani, da boste, da je najmočnejši čakra ni izgubljen. Boš ne izgubite nobenega posebnega čakro, morate premakniti "osem vrata" widgets popis pred montažo v.

Naj nam zdaj, vendar ji čakre na koncu uporabljen za "Osem ciljev", v katerem bi povečali bojno pripravljenost svojih likov v Naruto na spletu. Tukaj je pokazala, da vas graf z osmih področjih, ki jih odkleniti po malo. Na ravni 65 lahko uporabljate v dveh slotov čaker. Štirje drugi strani vsak sprosti kot dvojna na ravni 70 in 75, v sedmem utor odklenjena na ravni 80. Osma čakra področju še vedno onemogočeni. To se bo spremenilo šele s prihajajočo posodobitev.

Posamezni reže za čaker obrnila prosto na višjih ravneh znakov.

Vsaka čakra povečuje atribut v Naruto na spletu, kot so življenje, napad, Nin-Jutsu-a, je vrednost za kritično udarca ali hitrosti napada. Priporočljivo je, da najprej uporabite čakre, ki povečujejo napad, Nin-jitsu in kritično hit in hitrost napada. Poleg tega, seveda je pomembno, kakšne ninja igrate. Assault Ninjas mora smiselno osredotočiti na ofenzivo atributov obrambo Ninje na vrednotah, kot so obrambni, odpornost in zmanjševanje škode.

Vir: Uradni forum