Goodgame imperij: obliž za boljši sistem nagrajevanjaGoodgame imperij je, da prejmete majhno posodobitev prihodnji teden, je treba odpraviti z glavnimi težavami v igri.

Goodgame imperij

Goodgame imperij

Posodobljeno 12/10/2017: Potem, ko je Goodgame Studios napovedal spremembo Quest "Prijatelj pravega kralja" da je skupina prejela povratne informacije iz skupnosti, ki verjetno ni bil povsem zadovoljen z napovedano spremembo. Zato, razvijalec je zdaj odločila, najnižja ocena, da bi dobili rubinasto-Doppler, da ne bo povečala v letu 2000, vendar le do 1503. Poleg tega je studio napovedal novo posodobitev za Goodgame imperij, s spremembami Doppler, če je, da ne boste več mogli kup v vašem inventarja njim.

z dne Original javnost 11/10/2017: Če ne bi dobil nobene nagrade za svoja dejanja v igrah, da bi verjetno videti precej slabo z dolgoročno motivacijo. V prosti Strategija igre Goodgame Empire boste dobro nagrajeni, še posebej ob dogodkih. Toda sistem ima svoje probleme, saj Hamburg razvijalec Goodgame Studios opravlja uradni forum. Tako so rotacije v preteklosti zmedeni in nato vsakih zdaj, tako da boste morali začeti znova v času, da bi dobili vse kose sklopov opreme za npr. 

V novejših posodobitev Goodgame Empire, razvojni tim je že delal za odpravo tega problema. Zdaj pa naslednji teden sledi še en popravek, da je sistem nagrajevanja izboljšala. Ta prilagodljivi rotacija cen mora biti mogoče v prihodnjih dogodkov. Kaj to pomeni v praksi, vendar še pokazati.

Goodgame imperij - Halloween Event oklep 2

Armor sklopi so med najboljšimi nagradami, ki jih lahko prejmete na dogodkih. To je še posebej moteč, če je sistem nagrajevanja ne deluje pravilno.

Posodobitev pa ponujajo še več izboljšav. Torej programerji prizadevanje "prijatelj pravega kralja" sprejeti. Ta naloga je zelo priljubljena med igralci iz Goodgame imperij, prav zaradi dragoceno nagrado v obliki Ruby-Doubler, ki ji obljublja, da vas. Vendar pa se ta cena je tudi dobra? Najmanj bodo zahteve povečala s posodobitvijo. Potem boste morali zbrati 3000 sezono točk, če želite imeti element. 

Naslednji obliž za popravke napak je zaokrožena. Torej nekaj obravnava vprašanja, ki se pojavljajo v "Prime Days". Poleg tega so vrednosti dokapitalizacije. To je razlog, da bi Goodgame Empire igralcev na nekaterih strežnikih napadom teh naselij premagal, kar lahko privede do strežnik zruši. To ni zgodilo, tako da se je še posebej težko prekoračil kapitala.

Vir: Goodgame Studios