Goodgame imperij: Uspešno braniti svoj grad"Zmage v napadu, je uspeh, pridobljen obrambo!" Stari izrek velja ne samo v nogometu, ampak tudi pri izgradnji imperij v srednjem veku.Če želite biti Empire v brskalnik igre Goodgame mojstra za zdravega in uspešnega kraljestva, potem moraš tudi vedeti, kako ga braniti. Brez zaščitena nazaj največja vojska je boj izgublja bitko.Zato smo pripravili za vas nekaj strategije svetovanje:

splošno

Najprej je pomembno vedeti o naslednjih vrstah enote znanja. Štiri osnovne vrste vsak od vas že od začetka na voljo:

  • gibala napad
  • Angriffsnahkämpfer
  • obramba gibala
  • Verteidigungsnahkämpfer

Kot pove že ime, prednosti lokalnih in medkrajevnih borci bodisi na obrambnem ali žaljive so. Ali je bolje, da ne idejo zagovornikov plenjenje hoditi ali pošte iz pretirane previdnosti vsak človek na svojem gradu steno. Morate zbrati sile v posebnost med seboj, morajo sprejeti svoje glavne slabosti. In to splača, če le v posameznih primerih.

Spomenik na prestol

Bodite pozorni na to, kdaj ste zgodaj napadel v igri bi objavili obrambni borec na svojem gradu steno. Včasih je tudi vredno zbirati čete in aufzusparen če so večkrat uniči vrhunsko silo. je prav tako pomembno, da se boste odzvali na sovražnika. Naj bo s protinapadi ali posebnih obrambnih ukrepov, ki so prilagojene za agresorja. Če napad ni več donosno gospodarsko, saj so izgube presegajo vrednost plena, pustite najbolj na napad in poiskati nov cilj.Drugo vprašanje je število svojih stolpov. Te so namenjene za hišne moških na vaše stene za obrambo. Za obrambo, zato je pomembno, da se poveča število in konfiguracije ravni. Več in bolje razvite vaš obrambni stolpi, več vojakov imajo prostor na steni.

Gradnja stolpov

Namestitev je alfa in omega

Nazadnje je treba še enkrat spomniti, da vas spomnim, da je v Goodgame imperij je strateška igra. Ni čisto velikost vojske je ključnega pomena, vendar taktika. Še posebej v obrambi bi morali presenetiti svojega sovražnika.Vaš širjenje vaši možje na treh različnih delih zidu. Samo pri teh delih je vaš nasprotnik možnost, da vas napada. Na začetku te razdelitve se samodejno razdeli 25-50-25 odstotka. S to varianto, pa obstaja zelo velika verjetnost, da prelomi sovražnik skozi na dveh straneh vašega trdnjavo. V notranjosti gradu so Ye brezupno slabše.Spremeni postavo pogosto! Ena od možnosti je, da delimo svoje može, da jih komaj ali ne, napolnjene strani. Na primer, 50-0-50 odstotka. Potem lahko napadalec prekinil na eni strani, a na drugi strani imate nobenih izgub. In tako je vaša Haupstreitmacht v preostalem boju v večini. preprečiti hitre spremembe, da lahko napadalec prilagajanje na vašo obrambo.

Porazdelitev gol

Vir: Uradni forum