strel na spletu


Golfisti pridejo v tej 3D športni simulaciji drug proti drugemu. Vlak svoj značaj in se ga da Tiger Woods na svetovnem spletu ...

v prenos igre Shot Online je online golf igra, ki temelji na dokaj realnih potez. Ponuja možnost, da razvijejo svoj virtualni značaj in predstavlja vsakodnevno življenje golfist je uspelo.

Skozi dnevnega treninga in tekmovanj na predvajalniku se še naprej izboljšuje, v Shot na spletu. Ti spodbujajo svoje sposobnosti, ki jih ti delaš quests in zamenjavo elementov. Poleg tega veliko vztrajnosti je potrebno, ker golf končno se naučil.

Poleg tega, da je seveda koristno, tu in tam zmagati tekmo in zbira denar za igro, nagrado. Torej ste, da se v položaju, da bi vaši igralci boljše opreme in svoje znanje dodatno izboljšale.

Razvijalci Shot Online so očitno je poudarek na realni zastopanje. Obnašanje žogice se izračuna podrobno fizike motorja. Veter in drugi pogoji so prav tako pomembna kot lastnosti mer. vašega igralca gibanje je bil simuliran z realno PGA igralce in s tem odloča uspelo. Igra omogoča tudi komunikacijo z drugimi igralci v klepetu.

strel na spletu je dobra mešanica športne igre in simulacije. Realne gibanja, razvojni potencial svojega značaja in možnost, da igrajo proti uporabnikom z vsega Nemčije, zaokrožijo stvar.