Panfu


Virtual Panda verden for de små aktører - får spille barna deres alder, chat, lære engelsk og møte venner nesten ...

Panfu er en virtuell verden for barn der du har mulighet til å slenge deg å forbedre din engelsk og å chatte med vennene dine Panfu. I spillet kan du opprette din egen du først Panda, som du deretter trekker gjennom morsomme verden av Panfu.

Din Panda bor i en trehytte, akkurat som alle Panda venner. Din trehytte du fylle med alle slags gjenstander. Og selvfølgelig du kler og din Panda akkurat slik du liker det. I butikken er det mye å kjøpe. Hvorfor ikke rengjøre.

Som betaling du bruker (Spill) mynter. Du fortjener hvis du hjelper andre pandaer til å løse problemer eller hell erledigst egne oppgaver og spill. Praten Panfu er utviklet spesielt for barn over seks år. Underholde deg her med dine venner. Du kan løse felles oppgaver og dermed tjene masse mynter.

Inntreden i verden av Panfu er gratis. spilles gjennom nettleseren. Så du må installere noe på datamaskinen. Hvis du ønsker mer engelsk innhold på Panfu eller ønsker å utstyre din Panda med flere ting, er det mulighet for en premium-medlemskap. Men kostnaden ekte penger.