Golden direktor


Naredite klub na vrhu tabele in postal zlati direktor. Odgovorni ste za vse zadeve, ki prihajajo na svoj nogometni klub.

Ko ste izbrali ime in svoje klubske barve, tvoja kariera se začne kot vodja nogometnega kluba. morate to delo, da sreča ne dvigne popolnoma sam, tudi če se nosi vso odgovornost. Z vaše strani, več svetovalci, trenerji in pomočniki, ki vas popeljejo v pomoč pod orožjem našli.

Ne samo, da usposabljanje je temelj za uspeh

Le s pravo dolgoročno strategijo boste menedžerji proslaviti uspeh v Golden, in zato, da že na začetku s svojimi igralci in reševanje svoje storitve. Seveda, da je eden od Športne igre vašim nalog za nadzor usposabljanja za naslednje srečanje. Določim ki seje potrebujejo posebno pozornost in želite izboljšati tisto, kar sposobnosti na naslednjo igro. Miselnost in intenzivnost sta odločilna za izid kroga, tako da je treba uskladiti svojo postavo tudi po teh merilih. čakajočih ki igre, boste izvedeli v pregled lige in Ligi prvakov. V tabeli boste videli vodnjak, kdo bo vaš nasprotnik v kasnejših igralnih dni.

Naj finančnega nadzora

Ti skrbijo za Golden direktor tudi o gospodarstvu svojega kluba. Ti ustvarjajo, na primer, napovedi o zaslužku za naslednjo domačo tekmo in nadzor nad višino cen vozovnic za doseganje največje koristi. Prav tako je pomembno za vas, za pogajanja s sponzorji ali imajo na trgu kupčija. Dve valute ste v tej športni vodja igre na voljo: denar, ki ga prejmete po vsaki igri, zlato ingotov je vendar le v sponzorskih pogodb, če usmerja prijatelje v igri ali pa jih kupili. Premija valuta, ki jo lahko uporabite, na primer, da bi poškodovani igralci spet fit.