SmashMuck prvakov


V tej akcijski zapakirane multiplayer igre jame vas in vašo ekipo v tujih bojnih arenah, in tekmujejo z drugimi junaki za naslov arena prvakov.

v SmashMuck prvakov si predstavljate ekipo nindže, zmaji, pošasti in roboti skupaj in jih potegnite v boj proti drugim igralcem. Vsak znak vam ponuja poseben nabor znanj. Passe svoje spretnosti na vaše igranje slog in izberite drugačen od mnogih orožja ohraniti premoč v areni.

Vi in vaša ekipa bo tekmovati na tekmah z do deset igralcev v različnih disciplinah. Dejanje igre SmashMuck prvakov prihaja do različnih načinov igre: Plunder Ball, Victory, osvajanja in Destroyer. To je odvisno od tega srečanja o dobili žogo v nasprotni ekipi v svojem cilj, da bo svojim soigralcem kontrolnih točk ali branijo svoje baze, kot ste poskušali, nasprotna ekipa zerstören.Mit Destroyer ponuja edinstveno SmashMuck prvakov način, kjer mora vsaka ekipa zagotoviti Golem z močjo bi povečali svojo moč. Spet in spet vnela intenzivno spopadov okoli skoraj omejenih kristalov, ki jih potrebuje za ustrezno ekipo, da okrepi svojo Golem. Na koncu kroga, se nasprotnik golems izpolnjujejo in se boriti za zmago.

Podobno kot pri drugih free-2-play iger tega žanra, je odvisno od skupinskega dela in taktičnih veščin, da bo uspešen krog po krogu. Na prizorišča so razpršeni po vsem planetu Muck - premagati te s svojo ekipo skozi džunglo, puščavo, tovarn, mesta in vesoljske ladje in dobili dolgo pričakovano pokal!