Varuhi Atlas


V prostih MOBA varuhi Atlas si dal skupaj z vojsko in poskusite, da bi se za ravno dno sovražnika ekipe.

Kratka zgodba Varuhi Atlas: Črna luknja enkrat vse bolj širi v galaksiji iz. Velika in mogočna drevesa Atlas prepoznal nevarnost in se je žrtvoval, da se ohrani svet. Je poslala nešteto semen, ki so prispevali, kljub svoji majhnosti, celo življenje galaksije v sebi. Samo eno seme, vendar pa je uspelo preživeti. Sedla je na planetu Arctora kjer so odslej zaščito štiri varovala pred nevarnostjo, dokler je še mogočna drevesa.

Boj v Varuhi Atlas z veliko vojsko!

Varuhi Atlas je mešanica RTS in Moba. Tako kot League of Legends, da ne more niti začeti oblikovanje značaja, vendar stopijo z že montažnih junaki na bojišču. Vsak od borcev nosi posebne sposobnosti v sebi. Posebnost spletni igri v primerjavi z drugimi igrami tega žanra, je, da jih ne nadzira samo številka, ampak celo vojsko. V času tekme, zbrati čim več sredstev, ki vam pomaga okrepiti svoje orožje in anheuerst novih enot. Z njimi glede na vaši strani ste boj proti sovražniku vojakov. Ste v varuhi Atlas različnih načinov igre na voljo. v tako imenovani "spopadu"Način, na primer, je vaša naloga je uničiti bazo svojih sovražnikov. Ste že kdaj bolj sovražne borce poraz, več sredstev zberete in močnejši postaneš. To omogoča, da razstaviti sovražnika sedež.

želijo Kateri lik ti tekmujejo v Varuhi Atlas, ste se odločili pred tekmo. Če ste naredili izbor, boste iskali poleg enot, ki vas spremljajo v areni. Odvisno na kateri junak si, da stranke izberejo, da ste ostali pomočniki stran. Ste sestavili ekipo petih različnih enot, imajo prav tako junaška drugačne lastnosti.