Battle bataljon


Kot vodja vojaških sil si širijo strah in teror na bojiščih Online igre Bitka bataljonov.

V akcijski igri bojnih bataljonov eksplozijo naslednji sledi. Z ročno zgrajena in meri enot, ki jih boste zagotovili za prevlado na bojiščih free-to-play igre. V realnem času bitke šteje vsaka sekunda, in vsaka odločitev, ki jo bo vpliv na potek boja. Vi sami imeti zadnjo besedo: Vaši vojaki le posledica tvojih zapovedi. Vendar pa lahko dobiš le, če sodelovanje se dogaja v vašem serije 5 ekip gladko.

Daj ukaze

Vsak posamezni bitka ni odvisna samo od zmogljivosti vašega bataljona, ampak tudi na svoje sposobnosti kot poveljnik. Katere enote za vašo ekipo, ki ga sestavljajo, se boste odločili. Med drugim si bodo pomerili s počasnimi tanki, ki jih je mogoče priključiti močan veliko in jed ven. Z naslednjimi izvidniških vozil si dal sebe pred drugimi rezervoarji in poskusi off. Za to pa je potrebna pametna taktika, saj je hitrost ponovne še daleč od želenega. Pehota pa bojijo malo izgubljeno zemljo in ponujajo tudi to prednost, da se lahko prilagodi aktualnih dogodkih na bojišču hitro svoje taktike.

Kdo vas pošilja v vojno?

Preden bitka začne, se odločite za bataljon, ki se lahko individualiziranih vizualno po vašem okusu. Vaša naloga je torej, da se določene točke na zemljevidu, skupaj s svojimi soigralci in nadzor. Na ta način bi točk, s katerimi si erringst zmago za svojo ekipo. Sredi bitke, je odvisno od vas, ki sodelujejo enoto, ki je namenjen, da se premaknete na določene točke vas. Tukaj imate na Battle bataljon več znanja, da izberejo, lahko uporabite nekajkrat med bitko. To vključuje, na primer, dajanje posebnih brezpilotna letala, ki vam prinašajo določene koristi, ali ste kliče vse enote umakniti. Poleg tega imate dodatno, tretjo zmogljivosti za izbiro, ki je prilagojen izbrani bataljona.

mogoče potrditi v bojnih bataljonov kot zmagovalca področju, kar potrebujete za vaš število ekipe. Veliko malih uspehi vodi do slave - enega igralca, ki uveljavi svojo voljo sami, ki so tu slabe karte.