Heroes X Smrtniki: War Dvorana


V prostem vlogo igrajo igre Heroji X smrtniki: vojni Arena kaznoval odločno nasprotna ekipa repo.

Borbena junaki želela!

Vse, kar v Online RPG Heroes X Smrtniki: Vojna Arena jih je ekipa drzne premagovanju palčkov. V mobilni igri so vam več kot 30 junaki, da izberejo pripravljeni ... in mnogi od njih bi morali - poznati, če imaš kaj v klobuk z Blizzard igre - vsaj vizualno.

V Heroes X Smrtniki: Vojna Arena PVP je zelo pomembno, saj v tej RPG prosite druge udeležence v akcijski zapakirane bitkah. Poleg tega, vas grdo bitja vedno znova vprašati, na način, da bi morali hitro bi popolnoma uničilo.

Samo najboljše zmaga

Seveda, vsi igralci Heroes X Smrtniki: War Dvorana pozorno spremljala isti cilj kot ti. Zato je vsaka od svojega nasprotnika, daje njegov najboljši in pimped njegov junak ekipa močna. Korak za korakom, se posamezne sposobnosti borcev neprestano okrepljena na je razgledna hranijo dragocene magičnih predmetov, s katerimi je najboljši prinesel iz prvakov. Tako boste obdržali z drugimi igralci in poraz njihova junak ekipe lahko, morate pritisniti naprej vas in nenehno izboljševanje svojega junaka. Z dobro poškrobljeno in dobro uglašeni ekipi skoraj nič ne more iti narobe. Aktivni uporabniki imajo v boj igre Heroes X smrtniki na: Vojna Arena, da bi dobili priložnost, da redkih junakov in odklepanje močnejše orožje. Stop odprte oči, ko vas na svetu Fantasy igre so na poti in pustiti vse dragocene predmete skozi prste.

Preverjanje podpore iz zavezništva. Ekipa z drugimi igralci in poskušali vam zmago več in več moči in slave. Kdo ve, morda spadaš kmalu bala igralcev na strežniku?

Za Heroes X Smrtniki: igranje vojne arena, ki jih potrebujete Android- ali iOS-Tako, da se lahko vključite v številnih PvP bitkah napravo in stalno internetno povezavo za.