Izgubljeno Saga


Sedi kot pisane akcijski junak v bitki. Ali kavboj, ninja ali vesoljsko Trooper - v tej igri ste vaš najljubši junak, ki prikazuje vse drugo, kjer se guma sreča s cesto.

v Izgubljeno Saga hoditi v vas barvita risanke svet poln razburljivih dogodivščin. Čas in prostor pa ni važno v ta ukrep pakirane spletne igre. Bodite o vlogi junaka in boj svojo pot do vrha. Za to, imate široko paleto znakov, da izberejo. Glede na to, ali vam je ljubše, da jih vzame iz svojega nasprotnike Oddaljenost ciljno ali se izkaže v tesnem boju, da bi vam različne možnosti. Poskusite svojo roko, kot Vikingi na preizkušnji, ali smrtne viteza, ki udari s smrtonosnim avro nobenega nasprotnika v beg. Ali ste poskušali svojo srečo v Lost Saga kot čarobno nadarjen šaman. Izbira je povsem odvisno od vas.

Več načinov igre zahtevajo v Lostsaga vse. Poraz skupaj s prijatelji ali nevarna šef je tudi vsemogočna velikan in bi enega po enega podlagi. Hit čim več sovražnikov, kot je mogoče z Deathmatch igre in pokazati, kaj ste junak proti junak na njej v dvoboju. Ukrep drugačne vrste vas čaka onkraj nogometa mode. Kot član skupine si oglejte na to, da žoga v neto deželah nasprotnikov. Ekipa, ki je dosegel prve tri cilje zmaga igro. Ali ste imeli dovolj bojevanja, se lahko sprostite ali ribolov podali na lov za zakladom vas v Lost Saga.

Izgubljeno Saga je free-2-play prenos igre. Za predvajanje potrebujete program, ki ga lahko prenesete iz uradne spletne strani vnaprej.