Knjiga Slot Ra Deluxe


Dobili igralniški dom: Book of Ra je ena izmed bolj priljubljenih iger na srečo na internetu, zdaj lahko prenesete tudi na vaš mobilni telefon.

Stroj reža, v žepu vas popelje na potovanje skozi čas. Knjiga reže Ra Deluxe uporablja egipčansko mitologijo ustvariti ozračje, ki vas popelje v čas od piramid. V tistem času so faraoni vladarji sprejeti do groba z čudovitih zakladov, in to je to zakladnica je v Knjiga Slot Ra Deluxe odpreti.

set znesek, začnite igrati in zategnejo s pomočjo dobička Fortuna je. igre na srečo so stara kot Egipčani in oboroženega moškega je bila vedno najbolj uspešna med razbojniki. Zakaj ne združiti dva? Stroj reža ni le v gostilni za vogalom ali kot spletno igro, ampak tudi kot aplikacijo za pametne telefone in tablične računalnike. mobilna igra Knjiga reže Ra Deluxe deluje na način, točno tako kot predhodnika, ki temelji brskalnika. Pet koluti z različnimi simboli in znaki vam ponuja priložnost, da vrečko dobička - če vam je uspelo urediti določene vzorce. Vaš cilj je, da zaslužijo vsaj niz, v katerem je vseh pet koluti opravljanje istega simbola. Si dal trdno vnaprej, koliko Plačilne linije želite igrati. Then're off. Več simbolov gledano od leve strani, poleg drugega, bolje je. Da bi bile stvari še slabše, le da ni drugih simbolov v med.

Ras knjiga predstavlja eno posebnost, in vam je v veliko pomoč, ker potem lahko dodate manjkajoče znake. Istoimenski knjiga boga sonca je torej vsi simboli, ob istem času! Ustvari vam poleg pričarali treh knjig na kolutih, ki jih val deset brezplačnih vrtljajev poleg.

Ali ste zaslužili zmagovalno kombinacijo, se prikaže gumb za dvojno ali nič. Ste brezplačno zdaj, vaš dobiček z 50: 50 za dvojno srečo.