Drobci vojne


Risanje s svojo ekipo v sci-fi bitko in izpopolniti svoje taktične sposobnosti za test. Le s pametno strategijo ste zmagali futurističen bitke.

Drobci vojne je brezplačna MOBA taktična streljačina, v kateri ste del ekipe močnih Sentinelov. Plašne duše nimajo nič v tej igri, le pogumni borci napredujejo tukaj. Toda preden si potegnite v boj, je treba najprej izbrati razred. Na splošno, si je deset razredov v Drobci vojne med katerimi lahko izbirate. preden vam pove branika razreda, imate močan oklep in postavite sami, brez strahu svoje nasprotnike v tesnem boju. rezultat po Striker-class z headshots z orožjem visoko zmogljivih, s katerim lahko pustite, da razporek tudi gladka. Kot enega od razredov podporo, vendar pa so si ga poslal na podporo svojih članov ekipe. In ko se znajdete bojno glavo s težkimi topovi na bojišču še enkrat in da plačuje ljudi, varstva pred požarom. Ali pa ste se odločili za razred Cobra, rezultati, s hitrostjo in strup.

MOBA Igra je odvisna predvsem od vaše taktike. Samo, če si mislil nate vsak korak, preden, boste odpravo svoje nasprotnike. Bitka za preostale vire na Zemlji je ostra, tako da dobite na številnih grdo bitke minilo, v kateri so prav tako dobrodošli cilj. v futuristični Sci-fi MOBA Drobci vojne ste nenehno boriti za preživetje. Vendar pa vam bo uspelo le, če delate dobro s svojo ekipo. Modern Warfare izpolnjuje tukaj na futurističnih orožja.

Drobci vojne je remake Merc Elite in nastala iz ponovni zagon.