Skoči Jupiter


Boste odkrili skrivnostni svet od Jupitrovih lun in doživlja tam veliko dogodivščin v klasičnem Jump&# 039; n&# 039; Run-style. Odklepanje skrivnosti in ubiti pomembni gostje ...

Skoči Jupiter nobeden od teh klasičnih brskalnika iger igranja vlog. Medtem ko ponovno prevzeti nadzor nad lastnim značajem in preverjanje z njim velika, digitalni svet od Jupitrovih lun. Toda v Jupiter skok pridržuje "Pojdi" svojo pomembnost. Igra je namenjena klasični platforming slog. Vaš lik skoki skozi čudni, barvit svet 2D platformo 2D platformo.

Na poti boste srečali veliko različnih bitij. Nekateri se obnašajo mirno proti sebi, drugi pa vas bo spravil v bitki. Seveda se povsod predmeti ne manjka Jump Jupitra. Oni vam lahko pomagajo, vendar pa lahko tudi izkaže za usodno.

Ko se igra začne ste junak obtičal na oddaljenem luno. Si pa, popravilo vaših raketa, avanturo in luna hopping se lahko začne. Od zdaj naprej boste razvili z vsako pustolovščino. Vaši skakalne sposobnosti bo izboljšala tudi bodo nekateri visoko platformo mogli priti do vas. Včasih je celo mogoče rešiti določene naloge v sodelovanju z drugimi akterji. Za to, da je sistem, klan, ki omogoča komunikacijo med različnimi člani klana.

spletna igra v realnem času skok Jupiter ima pripravljene številne dogodivščine za vas. Kako rešiti quests je sam svoj vzrok. Naj bo. Sluz bombni napadi na sovražne igralce, ali s sodelovanjem z drugimi igralci V vsakem primeru, igra Kurzweiligkeit in dolgo manjka platforma igre razpoloženje. V resnici Skoči Jupiter je zgraditi kot multiplayer platformna precej osamljen brazda.