Brothers z orožjem 3


Steal vse pištolo in tebi priti v ospredje. Nemška vojska grozi, da bo preplavili Evropo in samo ti in tvoji bratje z orožjem jih lahko ustavi.

V tretjem delu Gameloft je akcijski seriji boste morali ponovno potisnite nazaj nemško os. Postavljena je v drugi svetovni vojni je razmerje moči v prid Nemcev grozi do konic. Samo ti in tvoji bratje stojijo med primeru Evrope in svobodnega sveta. V bratov v orožju 3, pa ste prevzeli ne samo vlogo vojaka zaveznikov tokrat. Tukaj ste dvanajst različnih borci so na voljo, od katerih ima vsaka povedati svojo zgodbo. Ob istem času, razvijalci zamuditi mobilna igra na ta način neke vrste RPG značaja. Vsak znak lahko prilagodite in raven navzgor in opremiti z novo opremo in orožje.

Podobno Gameloft je drugi ukrep strelec Modern Combat 5, lahko prosto gibljejo svojo pot skozi vsako stopnjo. Vendar pa ne bi smeli slepo Izletjeti na njej, ker so nemški vojaki vse prej kot topovsko hrano. Streljajo na vseh valjev in so fanatični polariziranim za zmago nad zavezniki. Z orožjem v pripravljenosti si huschst v delih od prve do zadnje strani in se sovražnika vojaki enega po enega ciljnega. So preprosto streljanje ni več, lahko na kratko brskanje na svojem področju pakiranja in izvlecite FRAG bombo. Z glasnim pokom in veliko dima ste vzeli vse čete iz bojišču in lahko še naprej dela svojo pot izza sovražnikovo črto.

Vendar pa nekateri deli ne ponujajo pokritost skrivati. V tem primeru vam in vaši bratje v orožju podporo iz zraka in na kopnem. Z debelo oklep v hrbtu, teče nemške vojake ledeno mrzlo dol po hrbtu. Ker je drevo, potem ni več ovira. Ki je preprosto kosijo.

Brothers z orožjem 3 lahko igrajo z enostavnim upravljanjem na dotik imate na pametnem telefonu. Operacijski sistem ni važno. Akcijski Igra je na voljo za Android, Apple in Windows Phone.