Tiny Islandija


Karibi je znana po soncu in piratstvo. Tiny Islandija na vaši avanturo puzzle začne najmočnejša zaklad lovci vseh časov.

V Tiny Islandiji, brezplačno pirat avantura za brskalnik in iOS ali Android napravo, strandest na otoku. je srečo, početje ni osamljen otok. Medtem ko srečaš nekaj prijaznih in zelo koristne prebivalcev, vendar ne vsi počutijo rad pozdravil novinca kot si ti v svojem okolju.

Puzzle Natečaji za draguljev in lobanj

V različnih trgovinah - na primer potreba po piratstva ali Voodoo Outlet - sami pokrivajo si eno z vsemi stvari, ki jih v free-to-play igra Samo ne želijo storiti brez. Ste pripravljeni za svoj prvi avanturo, potem morate prijaviti v različnih bitkah na Karibih sprejel odločitev. Med drugim, da je nekega dne lahko privedla do plaže rakovice počiva z vami. Drugič pirat hočeš narediti življenje v pekel in dueled z vami. V puzzle tekmovanjih po načelu tri zmage vam pokaže, kaj je v tebi in prinašajo svoje nasprotnike na poti. Z usklajevanjem zlatih kovancev, kokosov in plemenite ali lobanje, ki jih sackst veliko čast, zlata in izkušenj.

Puzzle igra za gusarstvo

Čarobni pripomočki ste sami dobili v stiski v vudu Outlet, tako da so pripravljeni za najtežje dvobojih. V piratski jami, pa prosite druge igralce ven na miselne igre. Kot igra napreduje boste razvili svoj junak enakomerno. Ali gusarstvo dvoboju, zaklad kart nasprotnika ali prijateljskih bojih - z malo Grips (in seveda srečo) so izzivi ne brainer za vas. In kdo ve, morda ste že slišali en dan dragocen pirat zaklad, okoli katerega se vse v brskalniku in mobilna igra Tiny Islandija vrti.

V ozadju igra platformah postavlja igro razvijalec Playa igre, ventilatorje RPG že s smešno spletnih iger šejk & Fidget navdušeni.