zlato Hunt


Kot rudarji odstranjevanje regije enako barvne kamne v Puzzle Game Gold Hunt in zbiranje točk. vendar bodite previdni, da se kamni ne ujamejo!

Ti poosebljajo brezplačno minigame zlato Hunt razgrajuje rudar, zlato in druge vire. Vaš lik je na levi strani zaslona in vrgel pick sekiro v smeri različnih barvnih blokov s klikom na njih. Vendar pa ne more rešiti posameznih mineralov, vendar le kombinacije dveh ali več kamnov iste barve. Več blokov ste se raztopi v istem času, več točk boste ergatterst. Zato morate vedno poskrbite, freizuräumen največji možni območja z enim klikom.

Vsakič, ko se uniči blokov, potisnite krovnih navzdol in padejo v vrzeli. Ta okoliščina lahko naredite sami za uporabo, ki ste jih odpraviti barvo in povečate območje z drugačno barvo. Za vsako zlati kamen lahko izgine v Gold Hunt, ki jih ergatterst dodatne točke. Poleg tega, boste videli sive skale občasno barvita kristali. Če fegst ustrezne ploščice iz polja, obstajajo tudi bonus točke.

Igre neskončnih krogih Gold Hunt!

Na levi strani zaslona v rednih intervalih v času stene surovin iz drsenje. Imate v Gold Hunt zagotoviti, da ne pridejo na svoj značaj, ker če se to zgodi, boste izgubili in morali začeti znova. V vsaki ravni, vendar je le določeno število stene za vas. Koliko je, da pogledaš na vrhu igralnem polju. Če ste vsi preživeli, si raven in korak stran do naslednjega. Igraš neskončnih krogih v Gold Hunt, dokler se ne boste ujeli s blokih. Ko ste izgubili igro, boste morali znova zagnati iz nivoja prvi

Včasih je lahko koristno, da imajo več blokov na tem področju v Gold Hunt, ker to pomeni, da se raztopi več in zaslužili več točk. Torej ne čakati na vsako novo steno, lahko pospeši igro in takoj prinese več sredstev v polje.