Diamond Kopač Saga


Buddel svojo pot skozi več ravneh v smešno puzzle igro Diamond Kopač Saga. Na poti ste pričakovali pereča uganke in številne nagrade.

Dig, kopljemo globlje

Več blokov tal odstranite, več zakladov lahko dvignejo. Ampak poskrbite, da kamorkoli buddelst, ker tako veliko gibanje, ki ga ni storil. Če vam je všeč puzzle igre in si želijo poskusiti nekaj novega, potem Diamond Kopač Saga morda pravi za vas. vendar za razliko od klasičnih tekmo-3 igre, to ne deluje, ta čas je, da se spretno združiti kot možne žetonov, da sprožijo posebne učinke. Še vedno so potrebni vsaj trije povezani diamanti, tako da boste vedeli, kako izbrisati z enim klikom.

Namesto tega je v tem puzzle igra je najti pravi način globlje v zemljo, tako da odstranite iste barve draguljev. Voda ima ključno vlogo, saj če je dosežena vlažno mokro izhod (običajno na dnu zaslona), vas bo dosegel na naslednjo jamo in več sredstev. Včasih se izlet v rudnik zlata vredno izkopati, spet drugič je treba neposredno potisnite na ustrezno globino, brez ovinkov. S svojim vlakom se odločite, koliko točk za pristanek na svoj račun.

Načini Diamond Digger Saga na kratko:

  • Način točka: doseči maksimalno število točk, ki jih je videti wegbuddelst diamanti in bokserice zakladov. Več draguljev v skupini pomeni več točk in dodatne funkcije.
  • Igrače način: Zberite pripomočke na poti. Račka, podmornice in hobotnice prikazani na zelena polja na igralnem polju, če si dal to brezplačno.
  • Način Firefly: drobne kresnice potrebujejo vodo, da se zbudiš, da. Prinesi vodo do njih in zbudil zahtevanega števila za spopadanje z nalogo uspešno.
  • Način Totem: Befördere mrtvih njihovih prednikov mestih za zmago.

Okoli ukrepov kopanja v Diamond Digger Saga se boste morali, seveda, ne samo na svoje. Ne boste imeli več življenja, vas prosimo, da se posvetujte s svojim Facebook prijatelje za pomoč. Tudi različni ojačevalci vam pomagajo pri reševanju še posebej težavno raven. Z dinamitom in Co. si razstrelil svojo pot prazno. Diamond Kopač Saga lahko pišete na Facebook ali na vašem Android- oziroma iOS-igrajo napravo.