2.048


Čeprav mislite, da nič goljufanja, ampak število shenanigans kot vaši stvar? Potem preverite to brezplačno mobilno igro, saj bo 2048 prinesla možgane s kajenjem.

2048 je število puzzle bilo objavljeno, da je enostaven za razumevanje in zahtevna hkrati. Začne se z dvema dvojk in vsak vlak bo dodal še en več. Na 4x4 konkurenčnih pogojev, je zdaj vaša naloga, da se premaknete na nastajajoče dele tako, da potisnite skupaj prostor, kot je mogoče. Dveh parih je štiri, in če imate dva krmarja, lahko ustvarite osem in tako naprej. Torej to ni tako preprosto, obstaja nekaj pravil je - in kdo je wirlich v sebi!

Pravilo številka ena: samo deli z enako vrednostjo združiti. Tako da boste morali biti previdni, da se čim več delov, z enakim številom drug poleg drugega.

Pravilo številka 2: lahko premikate samo vse dele hkrati v eni smeri. Gor, dol, levo in desno, da izberejo. Diagonal premiki niso možni.

Pravilo številka 3: Vsaka številka premika tako dolgo v eni smeri, dokler ne naleti bodisi robu ali drugo številko.

2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512, 1024, ..., kot je velika ciljna istoimenski 2.048 v vesolju. Če ti uspe, in da se združijo enakimi številkami del desetkrat z drugimi v isti vrednosti, ki so jo dosegli. Ampak to ni tako enostavno, kot boste kmalu opazili. Ker ne veš, kje se bo pojavil naslednji dve - to je vedno eden izmed preostalih odprtih mestih -, kar potrebujete za vas razmisliti tudi, kaj številke ne želite, da jih potisnite skupaj in kaj bolje, da ne. Zelo verjetno je, da vas verbaust vas v daljšem časovnem obdobju nekaj možnih kombinacij s klikom na "einsperrst" svoje dvojk z višjimi številkami. Postopoma plošča z velikimi in majhnimi številkami, ki močno omejuje možnosti izpolniti. Če ni dovolj prostora, ni več in jih še niso dosegle "2048", je igra izgubila.

Vaš napredek lahko shranite in delite s prijatelji. Poleg tega je razvrstitev, kako daleč ste prišli v primerjavi z drugimi igralci.