Zamrznjena Prosti primer


Pomoč Olaf, Anna in Sven v Frozen prosti primeru rešiti različne uganke, da se ponovno vzpostavi mir in pomlad prihaja.

Hladen veter piha skozi svet tekmo-3 igre. Princesa Elsa daje prosto pot svoji jezi in ima celotno igralno ploščo zamrznjen. Ohweiowei. V kraljestvu Arend Elle zato je še vedno ledeno zimo. Elsa je s svojimi cryokinetischen sile ovojnico celotno državo v večni led starosti, in to je samo zato, ker se počuti ona napačno razumljen. Usoda idilični državi, zdaj leži v vaših rokah.

Frosty tekmo-3 igre za ljubitelje Disney

V Frozen prosti primeru morate združiti tri enake simbole in odjuge kraljestvo Arend Elle postopoma vrne. Za to premakniti različne ledenih kristalov v vseh trikov za vas, da bi si pot. operaterji Game Disney je pozna tekmo-3 igranja uradno licenco za film Led kraljica - Popolnoma unapologetically! naložena. V skoraj 200 drugačna in vzmetene ravni film morate narediti skrivnost umetnik dokazati svojo spretnost. Ampak ne samo Elsa in Anna sta si s svojimi nalogami na stran. Postopoma, odklenete druge znane osebnosti. Podpora Sven in njegovega losa Kristoff je tako varna, kot pomočjo neroden snežaka Olafa vas.

Vsak lik ima posebne sposobnosti, torej,

Vsi znaki, imajo posebne sposobnosti, da bi vam sestavljanje ledenih kristalov lažje. Z mogočnim mečem Sven se uniči kristalov na deset, medtem ko opravlja koristne storitve v taljenja baklo celoten kristal kompleksa Anna je. Elsa vrsti lahko enako izginejo vse kristale, ko si dal svoje posebne sposobnosti. Poleg tega se boste srečali s svojo avanturo puzzle v mobilna igra na manjših likov iz filma. Z sneg velikan marshmallow, ki ste povečali svoje combo rezultate in erklimmst globalne uvrstitve v nobenem trenutku.

Zamrznjena Prosti primer je na voljo za vse običajne pametne telefone in jih lahko prenesete brezplačno v vseh sedanjih ustreznih trgovinah z aplikacijami.