Adventure Kapitalistična


To še nikoli ni bilo lažje z avanturo kapitalistični v samo nekaj minutah, da postane milijarder.

Adventure Kapitalistična je preprosta, ne zelo resno gospodarsko simulacijo. Samo sveže v dejavnosti samozaposlenih ste ujeti eno z eno stojalo limonade, ki se lahko ob v kratkem času veliko denarja. Vaša prva zmaga hitro vlagati v drugih trgovinah, tako da v istem času bistveno več pristane premoga na vašem računu. Z dolarskih znakov v njihovih očeh si stremenja na vašo hitro rastoče stanja na računu in širi svoje poslovanje.

Z avtopralnic in filmskih studiev do bogastva

V kapitalizmu simulacijo Adventure Kapitalistična vas scheffelst v nobenem trenutku milijone. In da je na začetku le nekaj limonada tako! Če bi bilo to tako enostavno, v resničnem življenju, bi bili vsi milijonarji, če ne celo milijarderji. V času boste imeli priložnost za nakup drugih podjetij. V vsako sekundo, ki poteka, se premika močan veliko denarja na vaše (virtualnega) računu. Milijoni so bilijone bilijonov maščob quintillion ...

To so nekatere industrije, kjer lahko pridobijo oporo v Adventure kapitalističnega:

  • Časopis ali dostava pic storitve in krof Trgovine
  • Avtopralnic, Kozica Boat
  • Hokejske ekipe
  • filmski studiji
  • Banke in naftne družbe

Kot podjetnik ne naredite sami roke umazane

In kot se spodobi pravi, multi-milijarder, lahko ostanejo proč od naporno delo in prosi za avanturo kapitalističnih menedžerjev, ki vodijo svoje različne trgovine dogaja. Seveda, da ne opravljajo svoje delo brezplačno, predvsem pa veliko premoga ne zahtevajo od tebe sorazmerna. Za svoje zaposlene, nato pa so visoko motivirani ljudje, ki dan za dnem dela težko.

Da bi zaslužili več, boste vlagali svoj "težko prislužen" premoženja v obliki nadgradenj za vaše trgovine in vervielfachst na ta način svoj plen. Enostavno! Prej ali slej boš v poznanstvo igre z angeli, ki prinašajo bonus maščob v vašem podjetju. Slaba stran: Moraš se znebite vaših odprtih trgovin in začeti znova od začetka. Ampak tokrat, boste videli, da je Geldanhäufen vonstattengeht celo hitreje kot v prvem poskusu.

Adventure Kapitalistična igrate na vašem telefonu ali tabličnem računalniku Android ali iOS. Imate tudi možnost, da prosto za predvajanje simulacije na vaš Windows-računalnik ali Mac igrati.